Keller sai Prantsuse moemaja kunstiliseks juhiks 2017. aasta märtsikuus ning on esimene naine brändi ajaloos, kes sellisel ametkohal töötanud.

Enne auhinna üleandmist pidas Meghan ka sooja kõne, rääkides oma uuest kodust, suhtest riietega ja headuse tähtsusest moemaailmas.

Meghan Markle aga ise üllatas riietusega, millega väga tihti kuningliku pere naist ei näe. Auhinda üle andes kandis hertsoginna üht õlga paljastavat sametist Givenchy õhtukleiti. Luksuslikule kleidile andsid sära kuldsed käeehted ning minimalistlikud kõrvarõngad. Juuksed olid hertsoginnal sätitud kindlasse krunni.

Kas aga märkasid tema küüsi? Kui muidu on kuningliku pere naistel tavaks kanda heledat nude-toonis küünelakki, siis Meghan üllatas seekord tumedat värvi lakiga. Naised on selle valiku teinud väidetavalt põhjusel, et kuninganna ei poolda värvilisi lakke. Kuna tegemist ei ole siiski kuningliku protokolliga, siis Meghan üllatavat tooni lakiga reegleid ei murdnud ja sobitub moesündmusele sellega ideaalselt. Ilmselt näeme me teda kuninglikke ametikohuseid täites endiselt heledat tooni lakki kandmas.

Allikas: Harper's Bazaar