Rõivakollektsioonis leidub nii aastalõpumeeleoludega sobivaid kostüüme, mida saab kanda ka päeval, kui ka tõeliselt pidulikke õhtu- ja kokteilkleite. Põnev interpretatsioon on esitatud näiteks šikist pükskostüümist, mille püksid on kõike muud kui klassikalised. “Smoking on küll olemuselt väga maskuliinne, kuid meie kasutasime naiselikke materjale ja lisasime ka liibuvad retuusid, mis on praegu väga aktuaalsed. Kontsakingadega koos on see väga seksikas komplekt,” kommenteeris Monika Randloo.

Peamiste moemärksõnadena loetleb ta 1990ndaid, tõstetud õlgu ja väga naiselikku siluetti. Ja muidugi müstikat: “Kollektsioon on müstikast tulvil – kasutasime helklevat ja kullasärast sametit ning võrku, vallatusi lisavad sambalikud narmaskangad.”

Lisaks leidub kollektsioonis üks eriti luksuslik ese - pehme ja kerge kasukas. “Kunstkarusnahast kasukas on moemaailmas praegu väga oluline trend ja see sobib kaunistama kollektsiooni igat eset. Ideaalne, et õlgadele panna."

Kuidas pidulike riiete juurde ehteid valida? Disainer rõhutab, et ehetele on oluline “ruumi” jätta ja neid ei pea üle doseerima. Näiteks varrukateta kleidi juurde võiks sobitada käevõrusid, avatud selja puhul võiks ripatsiga kaelakee hoopis seljale rippuma sättida, samuti võiks katsetada asümmeetriliste lõigete puhul asümmeetriliste ehetega, mida leiab ka uuest kollektsioonist.

Peokollektsioon "Mystical Gold" on alates homsest saadaval Goldtime'i ja Bastioni kauplustes ja e-poodides.

Vaata fotosid: