Uurisime Brittalt lisa.

1. Millised trendid sel sügisel kõige aktuaalsemad on?

Värske moesügis annab võimalusi leida just see oma ja õige ning toob garderoobi naiselikkust, praktilisust, mustreid ja loodusest inspireeritud värve andes valikuid, mille peale saab igas olukorras ja iga ilmaga kindel olla.

  • Ood naiselikkusele


Sügis teeb sügava kummarduse naiselikkusele ning toob tagasi voolujoonelised lõiked, vöötatud piha ja aksessuaarid. Oma niši leiavad siit nii konservatiivsed klassikaaustajad kui ka julged eksperimenteerijad – luksuslikud kangad, kvaliteetsed materjalid, kostüümid ja kihiline stilistika annavad kandmiseks mitmeid erinevaid võimalusi. Täiusliku komplekti aitavad luua erinevad aksessuaarid, olgu selleks siis pikad (nahk)kindad, sallid, kübarad, romantilised prossid või retrotunnetusega päikeseprillid.

  • Moodsalt praktiline


Mood soosib sel sügisel Eesti heitlikku sügisilma, mis võib üllatada nii päikese, vihma kui ka lumetormiga. Seega vajame praktilisi ja funktsionaalseid ülerõivaid ning just seda sügistrendid meile pakuvadki. Puhvjoped, kvaliteetsed parkad, sooja voodriga tepitud kilemantlid ja klassikalised villamantlid kannavad stiilikindlalt välja iga ilma. Ka mehed saavad julgelt katsetada eri kangaste ja materjalide kooskõla – kergele päevasärgile sobib alati peale pintsak või soojem kudum. Selle peale tepitud vest, jope või teksasjakk, millele omakorda võib lisada parka või villamantli. Tulemus jääb põnev ja sätitud, aga ka kahtlemata praktiline.

  • Värvid looduse rüpest


Uus moehooaeg toob pildile sügisese looduse värvid – pruunid, karamell- ja kaamelibeežid toonid, mis on eriti rahustavad koos mahedalt kreemiste valgetega. Suvetunnet saab pikendada lisades pruunile piimjaid pastelltoone: buduaarilikku roosat, õrnalt pestud imitatsiooniga sinist, sirelilillat ja nurmenukukollast. Kirkamatest värvidest toonidest tasub pilk pöörata merevaigu-kollaste ja julgete punasete poole, mis mõjuvad tumedate toonide taustal nooruslikult ja lisavad energiat. Kui aga silm värvidest puhata soovib, siis on selle sügise kindel valik klassikaline must-valge, mis hoolimata oma lihtsusest köidab kahtlemata pilke.

2. Kas kevadine koroonaviiruse kriis muutis kuidagi käesoleva sügise moepilti?

Paljud inimesed on kolinud linnakontoritest kodukontoritesse ning see on moodi toonud veelgi rohkem praktilist ja mugavat stiili. Üha olulisemaks on muutunud see, et riietus oleks kantav erinevates olukordades ja erinevate ilmadega. Oluliseks märksõnaks on kindlasti kujunenud kvaliteet – kvaliteetsete materjalide kasutamine pikendab riide eluiga ning teiselt poolt säästab ka loodust.

3. Kuidas värskete trendidega kaasas käimiseks juba olemasolevaid asju ära kasutada?

Kaasaja trendid annavad tohutult mänguruumi mängida kihtidega, värvide ja mustritega. Sügis toob ka kerget ajaloolist hõngu, mis annab eriti hea võimaluse otsida välja vanu klassikuid ja miksida neid näiteks trendikate aksessuaaridega või sügisese ülerõivaga.

4. Millised on aegumatud esemed, mis hoolimata trendidest võiksid naise sügisgarderoobis olemas olla?

Sügisesse sobib kindlasti üks kvaliteetne villamantel, mis on ajatult klassikaline valik. Meie heitlikusse sügisesse sobib kahtlemata ka kvaliteetne parka, millele saab samuti truuks jääda mitmeks hooajaks.