Kihiline riietumine teeb sinu figuurile komplimente juhul, kui kõige pealmise kihi moodustab pikem ühevärviline pintsak – kusjuures selle nööbid võiksid olla ühes reas. Nii mõjuvad need omakorda salendavalt.

Vali õige rinnahoidja

Kui su rinnad pole korralikult toestatud, “sulavad” need visuaalselt sinu kõhuga ühte ja tõmbavad seega ka enam tähelepanu. Õige suurusega ja korrektselt toetav rinnahoidja tekitab kõhu ja rinna vahele selge vahe.

Lisa ühevärvilisele komplektile kontrastne ese

Kannad ühevärvilist rõivastust? Lisades midagi kontrastset saad tähelepanu probleemsest piirkonnast hõlpsalt eemale suunata.

A-lõikeline kleit on salendav

1920ndate ja 1960ndate siluetid on oi-kui-naiselikud.

Jälgi nööpide asetust

Nööbid ei tohiks kunagi asetseda probleemsetel piirkondadel, näiteks kõhul – nii tood need eriti esile.

Väldi õhukesi kangaid

Kui oled volüümika kehaga, tasuks vältida lendlevaid kangaid – need toovad esile iga viimase kui üleliigse sentimeetri. Selle asemel eelista tugevamaid kangaid ja konkreetsemaid lõikeid – need tekitavad ka kindlama silueti.

Ära pane t-särki püksi

Kui paned särgi püksi, tõmbad oma keskkohale momentaalselt tähelepanu. Neutraalsema tulemuse saad, kui t-särgi serv lõpeb veidi allpool pükste värvlit.

Kanna õiget kotti

Käekottide puhul kehtib lihtne põhimõte – mida suurem kott, seda väikesemana paistad.

Eelista matte kangaid

Litterkangas toob esile kõik sinu keha tugevused ja nõrkused. Kui tunned end viimaste suhtes ebakindlalt, väldi säravaid kangaid.

Allikas: Bright Side