Galerii loovjuht on Katrin Kuldma, kes on tuntud rõivadisainerina, Amanjeda brändi omaniku ja loojana. Sisearhitekti ja mööblidisainerina on tema looming vähem teada, kuid alates õpingutest EKA sisearhitektuuri osakonnas on Katrin paralleelselt moeloominguga sisustusdisaini valdkonnas tegutsenud juba enam kui kümmekond aastat. Katrin on ka galerii sisustuslahenduse autoriks.

Ultima Thule galeriis on esindatud nii rõiva- kui sisustusdisain, valik head kunsti ning elustiili teenused. Brändide valiku aluseks on disaini ja teostuse kvaliteet ning valmisolek ka omalt poolt panustada koostöösse. Galerii partnerid on Agent B, Alpaka, Amanjeda by Katrin Kuldma, Amanjeda Home, Arro Porcelain, Bole, Karin Kersa ja Zacman.

Lisaks on galeriis esindatud valik põhjamaist kvaliteeti loovaid disainbrände - Pohjanheimo, Woom, Stella Soomlais, aga ka kõrge tasemega sisustuselementide tootjad nagu näiteks Saaremaa Kuurordi Tool, kivist tasapindade valmistajad Diapol ja Kemistein.

Ultima Thule valguslahendus pärineb kodumaiselt valgustitootjalt Kalk Lights, kunsti valiku ja müügi partneriks on kunstikeskkond NOAR.eu. Galeriis on kliendi jaoks olemas rõivadisaini- ja sisustuskonsultandid, juveelikunstnik ja reisiagent.

Ultima Thule galerii avarad ruumid asuvad Tallinna südames Maakri Kvartali kõrghoone
kahel esimesel korrusel aadressil Maakri 19.