Tutvustati näiteks Revloni erikollektsiooni WoderWoman 84, mis inspireerib naisi kasutama oma superkangelase võimu, et elada julgelt. Kollektsiooni kuuluvad brändi tuntuimad tooted: kreemjas supermatt huulevärv, huulepulk, lauvärvi silmapliiats ja silmalainer.

Salvatore Ferragamo kultuslik Signorina parfüümisari tutvustas uusi miniparfüüme, mis tulevad neljas erinevas lõhnavariandis. Valikus on sobivad parfüümid lillelapsele, võrgutajale, metsikule romantikule ja salapärasele kandjale.

Nahahooldusbränd L'Occitane on juba 44 aastat kasutanud parimaid looduses leiduvaid komponente. Brändi näohooldussarjade peamine koostisosa on Immortelle ehk harilik käokuld, milel puhul on tegemist taimega, mis ei närbu kunagi. Bränd esitles ka oma uut jõulukalendrit.

Nahahooldusbränd Erborian on võtnud eesmärgiks koguda kokku prantslannade ja korealannade ilu saladused ja need toodete kujul kõigile naistele kättesaavadaks teha. Uue Red Pepper tootesarja vürtsikaim koostisosa on näiteks Korea punane pipar.

Elemise brändi austajad kasutavad kindlasti igapäevastes nahahooldusprotseduurides vähemalt ühte Pro-Collagen’i sarja toodet.

Londonis töötava ema poolt tegusatele naistele loodud nahahooldusbränd Pixi pakub oma kollektsioonis valikut kõigist toodetest, mida oma ilurutiini vajad, et toetada loomuomast ilu. Valikus on ka dekoratiivkosmeetika. Firma on pärjatud paljude iluauhindadega.

Samuti mitmete auhindadega pärjatud Briti päritoluga looduslik nahahooldussari Aurelia hõlmab endas bioorganismidest pärit probiootilisi aineid ja eeterlike õlisi, mis hooldavad ja kaitsevad nahka sügaval rakutasandil. Aurelia toodetes sisalduvad probiootikumid kaitsevad, taastavad ja balansseerivad nahka. Nende mõju nahale on uudne ja ainulaadne teadus kogu maailmas.

Vaata, kes ilulõunal käisid: