Philips Lumea fotoepilaator põhineb uuenduslikul IPL (intensiivselt pulseeriva valguse) tehnoloogial. See on loodud kasutades professionaalsetes ilusalongides kasutatavaid võtteid. Philips kohandas selle tehnoloogia ohutuks ja tõhusaks kasutamiseks ka kodustes oludes. Selle läbimurdelise karvaeemaldussüsteemi loomisel tehti tihedat koostööd juhtivate nahaarstidega ning rohkem kui 10 aasta jooksul viidi läbi laiaulatuslik klientide rahulolu-uuring, milles osales enam kui 2000 vabatahtlikku.

Kuidas töötab Lumea?

Philips Lumea saadab karvajuurtele õrnu valgusimpulsse. Selle tulemusena langeb karv ise välja ja selle taaskasv on pärsitud. Kliinilised uuringud on näidanud märkimisväärset karvakasvu vähenemist, tehes protseduure vaid 4 korda iga 2 nädala järel, tagades sileda karvavaba naha. Esimesi märgatavaid muutusi saad näha juba pärast esimest kahte töötluskorda ning sama protseduuri regulaarne kordamine hoiab naha siidpehmena iga päev. Protseduuride intervall võib olla erinev sõltuvalt karvakasvu individuaalsetest omadustest, kuid ei tohi olla lühem kui 2 nädalat.

Seega:
Kuidas kasutada Lumea fotoepilaatorit esimest korda? Esialgu korrata protseduure 4 korda iga 2 nädala järel.
Kuidas kasutada Lumea fotoepilaatorit pärast esimese tsükli lõpetamist? Sõltuvalt vajadusest ja individuaalsetest omadustest, kuid mitte sagedamini kui üks kord kahe nädala jooksul.

Millistele juustele ja nahatüüpidele sobib Lumea fotoepilaator?

Fotoepilatsioon toimib efektiivselt loomulike tumeblondide, pruunide ja mustade juuste korral. Philips Lumea süsteem, nagu ka teised valgusprotseduurid, on ebaefektiivne punaste, loomulike heleblondide ja hallide juuste korral. Daamidele, kelle loomulik juuksevärv on üks sobivate värvide loetelust, kuid keda kaunistavad valgendamise tulemusena saadud blondid juuksed, tagab Lumeafotoepilaator hea tulemuse. Seade ei sobi väga tumedale nahale.

Millistele kehapiirkondadele saab kasutada seadet Philips Lumea?

Kasutage seadet julgelt näokarvade (ülahuulelt, lõualt ja põskedelt) ja kehakarvade eemaldamiseks, näiteks, jalgadelt, kätelt, kõhult, kaenlaalustest ja bikiinipriirkonnast.

Millised on veel Philips Lumea fotoepilaatori eelised?

• Ei ole valu, ei sissekasvanud karvu, liigset punetust ega pigmentatsiooni.
• Kasuta “millal” ja “kus” soovid – pole vajadust planeerida ilusalongi külastust, kuna Lumea fotoepilaator on mõeldud ohutuks kasutamiseks kodus.
• Ei ole vaja varuosasid – ei lampe ega geele, mis ajapikku sageli suurendavad teiste kaubamärkide sarnaste seadmete kogumaksumust.
• Enam kui 250 000 sähvatust tagab umbes 12-aastase tööea (töödeldes kogu keha kõrgema seadistusega).

Ülikiire jalgade töötlus

4 cm2 suurune protseduuride tarvik on loodud, et tagada suurte piirkondade eriti kiire töötlemine, näiteks, jalgadel.

Lisaohutus näo jaoks

Näootsakul on spetsiaalne sisseehitatud valgusfilter, mis tagab ohutu ja mugava kasutuse ülahuule, lõua ja põskede piirkonnas. Sealjuures on protseduuride tarviku suurus 2 cm2, mis kannab hoolt erilise täpsuse eest. Seda otsakut saab kasutada ka muudes tundlikes kehapiirkondades nagu kaenlaalused ja muud raskesti ligipääsetavad kohad.

Eriline bikiinipiirkonna otsak

Bikiinipiirkonna otsak eemaldab tõhusalt bikiinikarvad. Selles piirkonnas kasvavad karvad on tavaliselt kõvemad ja tihedamad kui jalgadel, seetõttu tagab see otsak täiendava efektiivsuse.

Kust saab osta Philips Lumea fotoepilaatorit?
Täpsema teabe Philips Lumea fotoepilaatori ja selle ostuvõimaluste kohta leiad siin.


#Philips #Lumea