Ärkad hommikul ja mõned juuksesalgud on lokkis ja/või hoiavad teistest eraldi? Kõige lihtsam on juuksed lihtsasse krunni või hobusesabasse keerata. Kogu juuksed näiteks kõrgele pealaele ja keera patsikumm ümber juuste nii, et krunn jääks pisut sassis. Taltsutamatud lokikesed fikseeri juukseklambritega ja jääbki mulje nagu plaanisidki just sellist soengut kanda.

Kuidas nad nii kiiresti rasuseks muutusid?

Meil on lihtne lahendus: võta appi kuivšampoon! Ole ettevaatlik, sest paljud naised kipuvad korraga liiga palju toodet juustesse pihustama. Kanna šampooni rasusematele juuksejuurtele, siis tõsta juuksed üles ja föönita need korraks läbi.

Su tukk vaatab taevasse

Tee tukast hoopis kaunis punutis mööda laubajoont, mis näeb äge välja ja päästab sind ka üleliigsest soengustressist. Pihusta enne punumist veidi oma lemmikut soenguvedelikku juustesse ja seejärel loo palmik, mis püsib ilusti paigal. Kinnita see X-kujuliselt kahe juukseklambri abiga kõrva taha ja oledki valmis maailma vallutama.

Kahused lokid

Mäletad veel neid kauneid lokke, mis sul enne magamaminekut juustes olid? Ärgates on nendest järgi üks segane varesepesa, mida ei suuda ükski lokivedelik taltsutada. Proovi seda lihtsat nippi: tee käed kraani all märjaks, punu juuksed kahte tugevasse patsi ja hoia soengut kümme minutit. Niisked, punutud juuksed aktiveerivad taas soenguvedelike mõju ja see aitab soengule taas kauni kuju anda.

Magamine ajas juuksed sassi

Juuksesirgendaja või lokitangid aitavad soengu taas endiseks muuta. Kooluta näiteks keskkohast väikeseid salke kuni oled rahul. Jättes juukseotsad sirgeks, lood mõnusalt suvise soengu.

Juuksed “vaatavad” eri suundadesse

Juukseklambrid on suurepärane lahendus, aga mitte miski ei karju “mul on täna halbade juuste päev” kõvemini kui hunnik klambreid juustes. Selle asemel loo kindel muster. Aseta 5-8 klambrit kaunilt ritta ja loo mulje, nagu tahtsidki täna soengut klambritega täiendada.

Volüüm mitte kahusus

Pisut kahusust on hea, sest muudab su soengu volüümikamaks. Lõika sellest kasu, heida juuksed üle pea ja sasi need kuklast kohevaks. Nii peidad kohevuse kaunite lokkide alla.

Allikas: Allure