Väldi villide teket. Määri kohti, kust kingad võivad hõõruda ja rakke tekitada (kannad, suure varba nukid), pulkdeodorandiga. Deodorant vähendab hõõrumist ja aitab kingi n-ö sisse kanda.

Kingad lõhnaku hästi. Puista kingadesse enne kandmist pisut kuiva šampooni. See hoiab jalad kuivana, imedes endasse naharasu samamoodi nagu juustest.

Venita pigistavad kingad suuremaks. Pane kilekott vett täis, sulge kindlalt ja pista kinga sisse. Pane kingad koos vett täis kilekotiga ööseks sügavkülmikusse. Ja need venivad kenasti välja! Kuid pea meeles, et kui sa kingad juba suuremaks venitanud oled, siis väiksemaks tagasi suruda neid enam ei saa. Seega, veendu enne, kas kingi ikka on vaja kindlasti venitada. Kui kingad on hinnalised, vii need venitamiseks professionaali kätte.

Ei libedatele sandaalidele! Kindlasti oled uusi sandaale kandes libisenud, võib-olla isegi kukkunud. Tavaliselt siis, kui su ümber on hulk inimesi… Kleebi kingade sisse läbipaistvad “nähtamatud” tallad, mis muudavad kingad ka palju mugavamaks. Lisaks kaitsevad need ka inetute higiplekkide eest. Küsi kingapoodidest!

Allikas: Glamour.com