Vaata soodsast hinnast kaugemale – lähtu ostlemisel siiski selllest, kas sul on konkreetset eset vaja. Kui ostad midagi vaid seetõttu, et see on väga soodsa hinnaga, kuid see sulle eriti ei meeldigi, jääb lihtsalt seisma… Ja siiski, sa maksid selle eseme eest.

Väldi sünteetikat

Enne, kui midagi ostad, uuri selle silti. Kui ese on tehtud sünteetilisest kangast, käi selle eest väga vähe või pigem üldse mitte, kuna arvatavasti hakkab see varsti lagunema...

Esemed, millele on lubatud vaid keemiline puhastus – kuid see pole tegelikult nii

Paljusid asju, millele on sildile märgitud “Ainult keemiline puhastus”, saab tegelikult pesta ka õrna käsipesuga. Sulle tähendab see loomulikult raha säästmist keemilise puhastuse arvelt.

Täishinnaga vintaaž-esemed

Ära kunagi osta vintaažpoest või kirbukalt asju täishinnaga – kasuta oma kauplemisoskust! Iga sääst on sääst.

Luksusesemed, mis ei ole tundu erilised

Osta midagi lihtsalt brändi pärast ja maksta selle eest kõrget hinda on selge mõttetus. Osta disainerese vaid siis, kui sa näed end seda eset kaua kandmas ja see tõepoolest tundub sulle eriline.

Ilusad kingad, mis teevad haiget

Need ekstravagantsed kontsakingad võivad olla küll silmale ilusad vaadata, aga kui nad pole sulle parajad (või nendes on valus käia), siis ei kanna sa neid kunagi. Milline raharaiskamine!

Allikas: Who What Wear