Hoia küünenahad hooldatud. Kas spetsiaalse õli või pliiatsi abil, on su enda valik – hea viis on hoida küünenahaeemaldajat näiteks tööjuures, kus saad seda aeg-ajalt kasutada. Nii on su küüned alati hooldatud.

Niisuta pärast igat pesu. Soe vesi ja seep tapavad kätel igasuguse niiskuse, seega harjuta end iga kord peale käte pesemist neid ka kreemitama. Hoia kätekreemi ligi nii tööl kui kodus, samuti pane väike kreemituub ka käekotti.

Hoia küüned lühikesed. Pikad küüned võivad küll väga ilusad olla… Aga ainult siis, kui neil on veatu maniküür. Kui sul selleks aega napib, hoia küüned lühikestena.

Küüne kiirabi. Avastad tööl, et su küünelakk on murenenud? Haarad küünelakieemaldaja ja vatipadja järele… Stopp! Pane vatile vaid piisake küünelakieemaldajat ning tupsuta ettevaatlikult… Eesmärk on lakk ühtlaselt laiali ajada – nii pead õhtuni kenasti vastu.

Kui kahtled, kasuta läbipaistvat küünelakki. Sul pole aega, et nõudliku punase küünelakiga küüsi lakkida? Kasuta läbipaistvat küüsi tugevdavat küünelakki – küüned on kohe säravamad ning näivad hoolitsetud.

Allikas: Pure Wow