Kuidas valmistud punase vaiba ürituseks?
Kõige alus on klaar näonahk. Ma kindlasti koorin nahka, puhastan sügavuti ja niisutav. Kasutan õrna koorjat iga päev, et mu nahk püsiks puhas. Terveks jumeks kasutan elektrilist näopuhastusharja. Raseerimine on ka väga oluline (naerab - toim.)! Peale selle käingi duši all ja olen valmis.

Missugust ilunõu annaksid nooremale endale?
Ära kitku oma kulmi nii palju.

Parim ilunipp, mille oled saanud meigikunstnikult?
Ära puuderda üle. Kannan puudrit vaid kohtadele, mis tõesti toodavad rohkem rasu ja kipuvad läikima. Minu näol on nendeks piirkondadeks nina ja selle ümbrus ning kulmudevaheline ala. Ma ei tunne vajadust kanda puudrit üle näo - see tekitaks mulje liiga tugevast meigist. On oluline teada, kuhu sa puudrit vajad.

Parim ilunipp, mille oled saanud juuksurilt?
Ma ei kasuta oma ilurutiinis ühtki toodet, mis sisaldab sünteetilisi lõhnaaineid. Kui olen juukseid värvinud, kannan ööseks juustele õli, maski või sügavniisutavat palsamit ja pesen selle hommikul välja. Juukseid peab toitma! Armastan ka kookosõli. Kasutasin seda eriti agaralt siis, kui olin blond.

Kes on sinu iluikoonid?
Mul on neid nii palju! Kate Moss, loomulikult. Ka Jane Birkin, Cindy Crawford. Jah, põhimõtteliselt kõik 90ndate modellid.

Kas võtad juuste, naha ja küünte jaoks ka toidulisandeid?
Ei võta, kuid olen kuulnud, et see on kasulik. Minu nipp on lihtsalt süüa tervislikult, tasakaalustatult ning juua palju vett.

Ilutrend, mida sa ei mõista?
Ma ei ole huulte suuremaks joonistamise fänn. Piltidel näeb see muidugi kena välja, kuid päris elus mitte.

Iluasjad, mida endaga alati kaasas kannad?
Minu kotist leiab alati midagi. Tavaliselt on selleks peitekreem, niisutav näosprei ja pisikesed rasueemalduspaberid, et end päeva jooksul värskendada.

Mis on sinu tähtsaim ilunipp, kui reisid?
Võtan lennureisile alati kaasa riidest näomaski. Suured lemmikud on Korea ja Jaapani omad. Kasutan tavaliselt selliseid, kus on palju antioksüdante ja vahel kannan sügavniisutavat maski näole ka pärast maandumist. Lennukis viibimine muudab mu naha väga kuivaks. Vee joomine on samuti aukohal.

Allikas: Glamour