Mis edasi sai?
Tegin Londonis tohutult casting'uid ja paar pildistamist. Kujutasin moemaailma ette tunduvalt glamuursema maailmana ja modellitööd lihtsamana, kui see tegelikult on. Huvi moemaailma vastu oli mul ammusest ajast. Olen alati jälginud moemaailmas toimuvat ja kui ise sinna sattusin, oli hea ja huvitav näha ka päriselt inimesi, kellest olin kuulnud või lugenud.

Kas olid juba varem modelliks saamisest unistanud?
Modellinduse pisik on mul sees olnud juba lapsest saadik, tegin kodustele moeetendusi ja vaatasin vahetevahel emaga koos Fashion TV'd – ütlesin talle alati, et kunagi näed mind ka nendel lavadel kõndimas. Nüüd, kui mu pere mind seal igapäevaselt näeb, on tunne väga võimas.

Millised on sinu viimased suuremad tööd?
Pildistamised erinevate riikide Vogue'idele koos maailmakuulsate fotograafidega (Craig McDean, Josh Olins) ja kampaaniad Coach (Steven Meisel) ja Valentino (David Bailey).

Kus sa elad ja kui tihti Eestisse satud?
Elan hetkel New Yorgis downtown'is. Koju satun peaaegu iga kahe kuu tagant ja umbes nädalaks ajaks, kuid mõnikord juhtub ka, et tulen vaid üheks päevaks. Modellindus on täielikult minu elu ja rändamisi muutnud.

Kas ja kuidas on modellitöö tegemine sinu kooliskäimist seganud?
Kui alustasin eelmise aasta septembris show'dega ja oli näha, et Eestisse tulemiseks enam aega ei ole, alustasin õpingutega interneti teel.

Millised on sinu hobid?
Mul pole kindlaid hobisid, millega tegelen, kuid kui mul on vaba aega, meeldib mulle väga kokata ja katsetada uusi huvitavaid retsepte.

Kuidas end vormis hoiad?
Olen alles noor ning õnneks südinud väga heade geenidega. Ma ei pea väga jälgima, mida söön ja mida mitte, kuid üritan siiski tervislikke ja ebatervislikke toite tasakaalukalt tarbida.

Milline on kõige ekstravagantsem modellitöö, mis on ette tulnud?
Valentino pildistamine koos David Bailey'ga, kes on moemaailmas suur legend ja pildistab ainult moemaailma tippe – uutel nägudel on temaga väga keeruline, peaaegu võimatu, pildistada. Olen selle võimaluse üle ääretult tänulik ja loodan, et see kordub veel.

Milliste ilunippide peale võid alati kindel olla?
Ma joon päevas väga palju vett, magan nii palju kui võimalik ja tööväliselt ei kasuta kunagi meigitooteid.

Kes on su lemmikdisainerid?
Minu lemmikdisaineriteks on Miuccia Prada (Prada), Jack McCollough ja Lazaro Hernandez (Proenza Schouler), Nicolas Ghesquière (Louis Vuitton), ostaksin endale Prada ja MiuMiu poest kõik kingad ja kotid, kui need vaid mu kohvritesse mahuks. Nende kolme disaineri show'd on alati need, mida terve moemaailm põnevusega ootab, sest neil on varuks uusi ja põnevaid lahendusi, mille peale varem ei ole tuldud.

KOMMENTAAR

Milles peitub Harlethi edu saladus?

Margit Jõgger, MJ Model Management

Harlethi edukuse eelduseks on tahe olla omal alal edukas. Kui sellele lisada veel silmatorkavalt kaunis ja huvitav välimus ning intelligentsus, on pea võimatu olla mitte edukas. Kindlasti on väga suur roll ka perekonna toetusel. Siinkohal suurimad tänud tema imetoredale perele, kes alati on aidanud ja toetanud.