"Rohkem kui 100 aasta pikkuse ajaloo vältel on Vogue elanud üle sõjad, kriisid ja terrorirünnakud. On üllas traditsioon mitte selga keerata. Kaks nädalat tagasi olime trükki saatmas ajakirja, mida olime juba mõnda aega planeerinud ja mis pidi ilmuma üheskoos meestele mõeldud L'Uomo Vogue'iga. Kuid rääkida millestki muust ajal, mil inimesed surevad ja õed ning arstid riskivad oma eludega ning maailm muutub igaveseks, ei ole Itaalia Vogue'i DNAs. Vastavalt sellele, panime projekti kõrvale ja alustasime algusest.

Otsus ilmutada esimest korda ajaloos täiesti valge esikaas ei tulnud mitte sellest, et meil ei oleks olnud pilte - pigem vastupidi. Me tegime selle valiku, sest valge sümboliseerib korraga nii paljusid asju.

🤍🤍🤍

Esiteks on valge austuse värv. Valge on taassünni värv, valgus pärast pimedust, mis võtab kokku kõik teised värvid. Valge on meditsiinitöötajate töövormide värv, need on inimesed, kes riskivad oma eludega, et päästa meie omad. See sümboliseerib ruumi ja aega mõtlemiseks ning vaikust. Valge on neile, kes täidavad selle tühja aja ja ruumi ideede, mõtete, juttude, muusika ja teiste eest hoolitsemisega. Valge tuletab meelde aega, kui pärast 1929. aasta kriisi võeti see veatu värv riietuses kasutusele kui märk oleviku puhtusest ja lootusest tulevikule. Kuid eelkõige tuleb meeles pidada, et valge ei ole alla andmise värv, vaid valge leht, mis ootab oma loo kirjutamist. Tühi tiitelleht, mis ootab algavat lugu."