Eriline argipäev

Kui sul on pikad juuksed, siis kannad neid igapäevaselt tõenäoliselt kas hobusesabas, krunnis või punupatsis. Üks eriline viis, kuidas ka argist krunnisoengut veidi erilisemaks muuta, on torgata sellesse efektne juuksenõel või -kamm. See ei pea olema midagi supersäravat ja silmatorkavat, juba tagasihoidlik lisand annab soengule tublisti trendipunkte juurde.

Bottega Veneta rohelistes toonides juukseklamber sobib meeblondide juuste ja beeži riietusega veatult. Foto: Bulls

Kuldne ja roheline on särav kooslus, mis tuleb iseäranis hästi esile tumedatel või heleblondidel juustel. Rosantika, 70.- (www.netaporter.com)

Efektne juuksekumm on praktiline ent kõnekas aksessuaar – juustesse kinnitatuna jätab see lohakalt elegantse lipsu efekti. 8.- (www.asos.com)

Igaüks võib olla oma elu kuninganna – eriti, kui end pidulikul puhul nii ehtida, nagu hetke kõige olulisem aksessuaaritrend ette näeb. Juustesse sätitud prossid ja efektsed juuksekammid on nii populaarsed, et neid kasutavad stilistid ja disainerid üle kogu maailma. Proovi ise järele!

Alexander McQueeni modellid kandsid peas arvukalt säravaid aksessuaare, mis moodustasid koos kleidi ja kõrvarõngastega kauni terviku. Foto: Bulls


Peavõru on soengu pidulikumaks muutmiseks suurepärane abimees, eriti selline kuldne eksemplar. H&M, 8,15 (www.hm.com)

Kuigi tegemist on tegelikult prossiga, saab seda juuksenõelte abil suurepäraselt ka soengu kaunistamiseks kasutada. OiOi, 29,90 (www.kaubamaja.ee)

Prossid on kindlasti kõige universaalsemad ja erilisemad ehted samal ajal ning neid armastavad ka need, kes end muidu efektsete kõrvarõngaste-kaelakeede-juukseklambritega ei ehi. Kinnita prosse mütsile ja pintsaku- ning mantlirevääridele kas ühe või mitmekaupa – piiriks on vaid fantaasia.

Dolce & Gabbana kombineerib efektse kaelaseose juurde prossi. Foto: Bulls

Ivo Nikkolo valikus on läbi aastate olnud erinevaid väikeste mustade pärlitega kaetud prosse – sel aastal üllatatakse vimkaga kringliprossiga. 19,90

Kolm putukat ühel prossil – võid need kinnitada erinevatele kõrgustele, nii on sul iga kord, kui prossi kannad, justkui uus ehe! 16.- (www.asos.com)

Kui veel paar hooaega tagasi olid ääretult popid ühe kõrva kõrvarõngad ja erinevad kõrvarõngad, mida üheaegselt kanti, siis nüüd tundub, et moepilt on rahunenud ja aktuaalseks on muutunud taas kaks ühesugust kõrvarõngast. Eriti kohtab pikki moeehteid, mis muudavad visuaalselt kaela oi kui pikaks. Ja selle vastu ei ole ju ühelgi naisel ju midagi, eks?

Gucci seadis pikad kõrvarõngad lahtise soengu juurde – samuti uus võimalus pikkade kõrvarõngaste kandmiseks. Foto: Bulls

Need kõrvarõngad on kui tõeline meistriteos – statement, mis kõneleb ise enda eest. Emporio Armani, 179.- (Goldtime)

Tähekestega kõrvarõngad, mis pühadeaegseteks pidustusteks loodud! Zara, 12,95

Kaelaehetest on praegu väga olulised tihedalt ümber kaela olevad keed ja peenikesed paelad – oleksime justkui 90ndates tagasi. Kohtab ka efektseid kaelavõrusid, mis sobivad kaunistama avara dekolteega peokomplekte.

Kas see Oscar de la Renta modell kannab tätoveeringut või hoopis luksuslikku kaelakeed? Foto: Bulls


Peenikesed (samet)paelad ja ketid on praegu tõelised moehitid. Kanna kas või mitut korraga! Zara, 17,95

Hõbedast kaelavõru saab kanda mõlemat pidi. Kui sul on lahtise seljaosaga kleit, sea pikk kett just seljale. Tõeliselt efektne! Sif Jakobs, 295.- (Goldtime)

Allikas: Laupäevaleht LP