Kui su silmad on hägused, punetavad ja väsinud, mis näiteks arvutiga töötades võib väga kergesti juhtuda, saad pilku värskendada silmatilkadega. Punetust aitab maskeerida ahatooni silmapliiatsi kandmine alumise silmalau limaskestale. Ennetamaks väsinud pilku, võid juba hommikul silmadega rohkem vaeva näha, kandes ripsmetele volüümi andvata ja pikendavat ripsmetušši ja tehes ülemisele ripsmepiirile musta lainerijoone.

Kui nahk näeb välja tuhm ja kuiv, võiks käekotis kaasas olla värskendav näosprei. See on muide kohustuslik igale kontoris töötavale naisele, samuti aitab see meigi uuesti särama panna.

Kui silmaalused on tumedad ja/või on tekkinud punetavaid piirkondi, tasub kaasa võtta peitekreem. Tupsuta seda silmade alla ja nina ümbrusesse, mis naistel sageli punetama hakkab. Tupsuta üle võimalikud meigi alt läbi kumama hakanud punnikesed. Oled koheselt värskema ja puhanuma olemisega.

Kui jume on kahvatu, ei saa miski vastu põsepunale. Naeratus, mõned pintslitõmbed ja oled koheselt nooruslikult ja puhanult õhetav!

Allikas: glamour.com