Liiga paks kreemikiht näonahal. "Ka jumestuskreemi koostis mängib soojal perioodil olulist rolli. Kuna nahk eritab sel ajal rohkem rasu ja higi, siis soovitaksin kergema koostisega jumestuskreeme või isegi mineraalset puudrit, mis on ühtlasi ka veekindel."

Vale jumestuskreemi toon päevitunud nahal. "Igal päevitamist armastaval naisel peaks olema kaks jumestuskreemi: üks talvine ja üks suvine. Vahepealsel ajal saab neid omavahel kokku segada," soovitab Ksenia.

Silmaümbruseid määriv ripsmetušš. "Ideaalset tušši, mis kõigile meeldiks ja sobiks, kahjuks olemas ei ole," ütleb Ksenia. "Meil kõigil on erinevad ripsmed ja vajadused, aga pandasilmad ei meeldi kellelegi. Seega võiks suvine ripsmetušš olla kui mitte veekindel, siis vähemalt ilmastikukindel, et ka ujuda saaks ilusana."

Veekindlate toodete pelgamine. "Üks põhjustest on hirm, et veekindlad jumestustooted vajavad põhjalikumat eemaldamist. Tegelikkuses puhastavad kaasaegsed meigieemaldussalvrätid ja õli baasil vedelikud ka tugeva meigi kiirelt ning põhjalikult. Veekindlad silma- ja huulepliiatsid on tunduvalt vastupidavamad. Saad nautida suve ega pea muretsema meigi pärast!"

Foto: erakogu