Kui Ellen uuris, mitu last Justin saada soovib, vastas muusik: "Ma tahan saada nii palju, kui Hailey on valmis endast välja pressima. Ma tahaksin, et mul oleks oma väike hõim, aga see on tema keha ja kõik oleneb sellest, mida tema teha soovib."

Grammy'dele nomineeritud muusik avaldas ka, et tema 24aastane modellist abikaasa unistab vähemalt kahest-kolmest lapsest, aga ta pole selleks täna veel valmis. "Hailey'l on veel mõned asjad, mida ta tahab naisena saavutada," selgitas Justin. "Ma arvan, et ta lihtsalt pole veel valmis ja see on minu arust okei."

Möödunud kuul eitas Hailey avalikult tema rasedusele vihjavaid kõlakaid, avaldades oma Instagrami jälgijatele, et Us Weekly plaanib kirjutada loo sellest, et modell ootab oma esimest last. "Ma ei ole rase. Palun ärge kirjutage valesid, mis pärinevad teie "allikatelt" ja keskenduge sellele, mis on oluline, ehk valimistele," kirjutas ta 6. novembril Instagrami videote vahendusel.

Justin ja Hailey kinnitasid ka Vogue Italia oktoobrikuu kaaneloos, et modell ei kiirusta emaks saamisega. "Veider, aga ma olen alati soovinud noorelt emaks saada, aga nüüd, kui olen abielus, ei taha ma kiirustada," väitis Hailey. "Ma olen mitmete projektidega ambitsioonikas tüdruk. See juhtub, aga mitte praegu."