1. Valgurikkad munad. Munad on toitainerikkad ja ühed parimad valguallikad – hommikusöögiks seega ideaalsed! Lisaboonuseks on see, et need aitavad ka kiirendada ainevahetust, mis tähendab, et kui tarbid näiteks pärast efektiivset trenni muna, toetad ka üleliigsest keharasvast vabanemist.

2. Toitainerikas jogurt. Järgmine hea valguallikas ja toitainetest tulvil hommikusöök on kõige tavalisem kreeka jogurt. Just nagu munad, aitab ka see ainevahetust ergutada ja mõjub organismile täiusliku kütusena.

3. Värsked vaarikad. Ajakiri Eating Well annab teada, et vaarikates sisaldub ohtralt kiudaineid. Kui sööd järjepidevalt rohkem kiudaineid, aitad toetada keha kaalulangetusprotsessi. Ja miks siis mitte sellega kohe hommikul alustada?

4. Vanad head kaerahelbed. Kaerahelbed pole mitte ainult sellepärast täiuslikud, et need sisaldavad palju kiudaineid – lisaks aitavad need hoida ka veresuhkru taseme stabiilsena. Tegemist on aeglaste süsivesikutega, mis tähendab, et insuliini tase organismis ei hüple ühest äärmusest teise ja keha saab aru, et nüüd on õige aeg asuda rasvapõletuse juurde.

5. Toitvad pähklid

Pähklid on ühed parimad kaalulangetuse abilised. Kui sa otsid kiiret hommikusööki, siis on ideaalne lisada täisteraröstsaiale veidi maapähklivõid.

Allikas: She Finds