Värvigammas on esindatud murtud toonid. On hommikuse capuccino-toonis sumedust, kuldset päikesekiirt, metsaveerelt näpatud samblarohelist, jäist hõbedat ning õhtuse taeva tumesinist.

Bränd väärtustab aeglase moe printsiipe ja ringmajandust, kõrgel tasemel käsitöö oskust, et tooted teeniksid kandjaid oma kümme aastat või parem veel rohkem.

Soojades ja sügishõngulistes toonides kollektsioonis on fookuses modernse lõikega kleidid ja signatuurtooteks kujunenud kimonod, ent oma koht on ka näiteks soojadel villastel mantlitel, peenvillastel pükstel ja (kunst)nahksetel seelikutel. Kõiki rõivaid on üks-kaks eksemplari, vahel kolm, sest disainer töötab ainult kangajääkidega. „Materjali saan nii teise ringi poodidest, sh Uuskasutuskeskusest, teistelt tootmisettevõtetelt kui ka annetajatelt. Inspiratsiooni ammutan materjalidest, millega töötan – piltlikult ütleb iga kangas ise, milliseks kleidiks või mantliks ta saada soovib,” selgitab moelooja ise. Brändi kandev mõte on, et mood ei koormaks keskkonda. Kõik tooted on disaintud ja õmmeldud Eestis, Kalamajas.

Brändi käekiri on endiselt puhas ja minimalistlik, nüüd naistele suunatult ka veidi šikim ja sensuaalsem, mille mõjutused tulevad osalt filmikunstist. Disainer lisab, et olenemata kaubamärgi nimest, jätkab ta kangajääkidele uue vormi andmist, pöörab tähelepanu detailidele ning kõrgekvaliteedilisele õmblustööle.

“Mul on suur rõõm Tallinn Fashion Weekil osaleda – tegemist on suurepäraselt korraldatud kõrgetasemelise üritusega, mis praegustel segastel koroona-aegadel jõuab vaatajate ette virtuaalselt ning pakub ehk seeläbi veel laiemale publikule silmailu,” kommenteerib disainer moenädalal osalemist.

Kuigi tänavune sügiskollektsioon on mõeldud naistele, on siiski oodata ka uut loomingut lastele. Rõivastega saab tutvuda Karin Raski moestuudios Telliskivis ja e-poes.

Karin Raski moeetendust saab Anne & Stiili vahendusel Tallinn Fashion Weekil näha kolmapäeval, 21. oktoobril.