Kollektsioon tiirleb kaitse ümber: kuidas luua enda ümber ülimalt individuaalne varjupaik ning eriti just välitingimustes varjupaiga leidmine ja end külma, tuule ja vihma eest kaitsmine. Vajadus kaitse ja turvalisuse järele väljendub nii suuremate mahtude kui ka ümarate, täispuhutud, täidlaste kujundite näol. Kollektsiooni iseloomustab mugavus ja ülim individuaalsus.

Visuaalne keel: print on kollektsiooni keskmes. “Mängitud sai palju kollaaži tehnikaga, kombineerides käisitsi joonistatut digitaalse kunstiga. Inspiratsiooniks oli veel ka niiöelda toodete võltsimine – kui tooteid võltsitakse, tekivad paratamatult vead ning kasutasime neid tekkinud defekte ära uute mustrite efektide näol,” kirjeldab moelooja.

Esiplaanil on ebaõnnestumise ilu, ülistatakse ebaperfektsust ja punki. Lihtsad, suured, geomeetrilised motiivid, mis on stiliseeritud ilma sümmeetria ning korrapärasuseta. Disain on spontaanne, kuid samas loob harmoonilise esteetika. Prindi tehnoloogia areng võimaldab tooteid veelgi personaalsemaks muuta ning fookuses on hüperindividuaalsus. Tooteid ei valmistata mitte enam massidele, vaid individuaalidele, esemed peegeldavad kandja tausta, uskumisi ja gruppi, kuhu ta kuulub.

Karl Korsari Hõbenõela kollektsiooni saab Tallinn Fashion Weeki raames näha teisipäeval, 20. oktoobril Anne & Stiili veebis.