Bellashoot
Bellashooti äpp on populaarse veebilehe igati õnnestnud laiendus – iluõpetused ja toodete ülevaated on nüüd kõik ühes aplikatsioonis koos, lisaks saad suhelda teiste iluhuvilistega!

L'oréal Makeup Genius
Täiesti geniaalne iluäpp, kui vajad meigiinspiratsiooni. Sina ei pea erinevate look'ide proovimiseks tegema muud, kui oma selfie äppi üles laadima ja valima, millega end kaunistada soovid. Sa pole julgenud endale kassisilma-meiki teha, kuna ei tea, kas see sobib sulle? Ideaalne võimalus lasta äpil seda sinu peal katsetada! Ja muidugi saad siit ka L'oréali tootesoovitusi, millega üht või teist meiki teha.

Makeup Alley
Kahtled, kas see uus ripsmetušš, mida osta soovid, on ikka nii hea, kui reklaamis lubatakse? Ära tee enam mõttetuid meigioste, vaid lae see äpp alla ja loe, mida naised üle maailma sellest tootest arvavad.

Plum Perfect
Enam ei pea meigitoodete ega sulle sobivate värvitoonide soovitusi küsima iluletist – kuidas oleks selleks ära kasutada hoopis oma nutifoni? Plum Perfect analüüsib fotot, andes sulle meigi- ja tootesoovitusi paljudeks erinevateks look'ideks.

Pretty in My Pocket
Selles äpis annavad ilunõu juba YouTube'st ja poppidest ilublogidest tuttavad ilugurud. Suhtle teiste iluhuvilistega, lae üles oma meigifotosid ja tag'i tooteid, mida kasutasid. Samuti sisaldab äpp ilutoodete ülevaateid.

Total Beauty
Selle äpi suurimaks plussiks on eeskujulik ilutoodete ülevaadete andmebaas. Mida kõike ka seal ei leidu! Eriti põnevaid tulemusi saab, kui valida „drugstore'i“ kategooria.

Allikas: divinecaroline.com