Sa küll otseselt ei karda ennast avada, aga sa tahad, et teised näeksid sind vaid su parimast küljest ja vahel on sul keeruline aru saada, milline see täpselt on. Sa tead tavaliselt väga täpselt, mida teistega suhtlemisest ootad ja sa ei taha seda ära rikkuda. Sinu jaoks on kerge luua pealiskaudseid suhteid, aga enda tõeline avamine on paras väljakutse. Sa kardad, et inimesed näevad sinu vigu ja mõistavad sinu üle kohut, nii et pigem hoiad oma müüre üleval. Sa isegi ei mõtle, et peaks ennast avama, enne kui inimesed ei ole sulle tõestanud, et nad seda väärivad.

2. Skorpion

Kui aus olla, siis sa tõesti siiralt tahaksid olla avatud ja haavatav, aga tühipaljas mõte sellest muudab su ootamatult närviliseks. Sinu jaoks ei ole kirg, avastamisjanu ja intensiivsed emotsioonid võõrad - omadused, mida tihti enda avamisega seostatakse. Ometi säilib sinus alati teatud skeptiline hoiak teiste inimeste suhtes. Võib-olla on sinu usaldust murtud või oled seda teiste eludes näinud, aga samas sisimas tead, kui palju head inimestes on, kui neile vaid võimalus anda. Sa lihtsalt ei näe ennast kedagi usaldamas, kui sulle ei ole tõestatud, et sind ei kavatseta reeta. Arvestades, et kõik on lihtsalt inimesed, on sellist lubadust päris keeruline anda..

3. Veevalaja

Mis puutub enda avamisse, siis asi pole mitte selles, et sa kardaksid, vaid sa lihtsalt ei näe sel suurt mõtet. Sa näed maailma millegi endast suuremana ja su mõtted on tihti inspireeritud sellest, mis sinu ümber toimub. Sa kipud enda ümber hoidma müstilist aurat ja ei saa salata, et naudid teistele väljakutse esitamist. Kuigi sa tead väga hästi, et võiksid ennast avada ja olla haavatav, siis ilma väga hea põhjuseta sa seda suure tõenäosusega ei tee.

4. Kaljukits

Sul paistab olevat karm kest ja sa oled üsna konkreetne, mis puutub suhetesse teiste inimestega. Sellest hoolimata on sul ka pehme pool ja vajadus seda näidata, kui tunned ennast kellegagi koos mugavalt ja turvaliselt. Küll aga kõhkled sa enda avamises, kui pead rääkima millestki ebameeldivast või kui tunned, et sa pole piisavalt saavutanud. Sulle tundub, et kui sa keskendud liiga palju haavatav olemisele, kaldub su tähelepanu kõrvale eesmärkide saavutamisest ja võid paista teistele nõrgana. Sa ei ole nõus emotsioonide nimel oma uhkust ohverdama ja sellepärast oled kinnisem kui tahaksid tunnistada.

5. Sõnn

Sa oled väga jalgadega maas olev tähemärk, nii et avatud olek ei ole sinu jaoks probleem, aga see peab juhtuma sinu enda tingimustel. Tavaliselt saad sa hästi aru, kas saad inimest usaldada või ei, aga igaks juhuks pead selle ka järele kontrollima. Sa valid oma ellu inimesi väga hoolikalt ja sul on oma viis asjade tegemiseks. Sa võid olla haavatav ja ennast avada, aga ainult siis, kui saad seda enda moodi teha - kui keegi sunnib sind või avaldab survet, püstitad sa vähimagi kõhkluseta müürid.

6. Kaksikud

Võttes arvesse sinu sotsiaalsust ja jutukust, eeldavad inimesed, et avatud olemine ei ole sinu jaoks probleem. Küll aga tasub tähele panna, et räägid suure õhinaga peamiselt ideedest, kirest ja teistest inimestest. Enda salajasi mõtteid ja sisemaailma sa nii lihtsalt ei paljasta - ja kui paljastadki, siis tavaliselt väga pealiskaudselt. Sa oskad inimestega suhelda ja oled selles väga hea, ilma et peaksid ennast avama. Kui aga selleks vajadus tekib, on sul väga raske endast rääkida. Sinu esimene instinkt käseb ära joosta ja leida teine situatsioon või inimene, kes avatust ei oota.

Allikas: Thought Catalog