Kas oskad aimata? Üllatavad sügisviljad šokolaadi sees tõid Eesti šokolaadikojale kuldmedali
Chocokoo šokolaadikoda tõi koju kuldmedali kukeseenetrühvli eest.
“Minu väga tublil abilisel Aaron Swordsil on restoranikoka taust ehk ta vaatleb kokandust laiemalt. Kui arutasime, milliseid sügisvilju võiks panna kommi sisse, siis tuli mõttesse kukeseen – see pole ju soolane ega magus. Õnneks kukkus tulemus hästi välja!” räägib Chocokoo perenaine Kristel Lankots.
"Tõepoolest, kukeseenetrühvel läigib nagu äsja poleeritud auto või karbist võetud pärl. See nagu polekski maiustus, pigem mõni ilus ehe. Ootustele vastavalt sulab komm suus hetkega, õrritades maitsemeeli kerge kukeseenenüansiga – see on üllatavalt mõnus," kirjutab Anne & Stiili vanemtoimetaja Kelly Kipper.
"Võistlusperiood kestab 4-5 kuud ning loeb vaid maitse - šokolaadid jõuavad žüriini pakendist välja võetuna, et nende päritolu ja disain ei saaks otsust mõjutada," räägib Kristel Lankots.
Žüriisse kuuluvad nii eri riikide šokolaadientusiastid, toidukriitikud kui ka -blogijad. Eraldi kategooriad on bonbonidele ja trühvlitele ning bean to bar’i šokolaadidele.