1. See puhastab naha surnud naharakkudest.

Dermaplaning on efektiivne nahakoorimise viis, sest see puhastab surnud naharakud ja loob ruumi uutele, tervetele rakkudele. Tulemusena muutub su nahk siledaks ja pehmeks.

2. Nahk on “valmis” kreemideks ja seerumiteks.

Raseerimisjärgselt on sinu nahk värskelt kooritud, mistõttu erinevad nahahooldustooted mõjuvad efektiivsemalt. Kanna koheselt peale raseerimist nahale niisutavaid seerumeid ja maske, sest need töötavad just siis eriti hästi!

3. Raseerimine puhastab ja lisab sära.

Pärast dermaplaning’ut peaksid märkama, et su nahk on palju säravam ja klaarim.

4. Meik näeb nahal veatum välja.

Sellele on lihtne selgitus – nahk on siledam ega ketenda ning tulemus on silmaga märgatav.

Kuidas seda õigesti teha?

Erinevalt meestest ei pea sina oma nägu igapäevaselt raseerima, vaid soovitatav on korrata protseduuri iga 10-14 päeva järel või paar päeva enne tähtsat sündmust.

Raseerimist alustades pead olema ettevaatlik – sa ei taha ju sisselõikeid? Eemalda esmalt näol olev meik ja puhasta nahk korralikult näiteks mitsellaarvee abiga. Seejärel niisuta nahka intensiivselt niisutava kreemiga ja kasuta raseerimiseks kindlasti spetsiaalselt näole mõeldud raseerimisterasid. Raseeri väga aeglaselt alt üles alustades lõuast ning puhasta aeg-ajalt korralikult raseerimistera. Pärast raseerimist võid viia läbi oma tavapärase nahahooldusrutiini.