Tema on su parim sõber, kellega oled käinud läbi tulest ja veest. Keegi, kes sind sõnadetagi mõistab ja ei kavatsegi lahkuda. Ta toetab sind, aga ei karda öelda sulle tõtt välja, kui selleks vajadus tekib. Ta armastab sind sellisena, nagu sa oled ja need tunded on vastastikused. Ta teab kõiki su saladusi, aga ei räägiks neid kunagi välja, sest sina tead ka kõiki tema saladusi. Sa võid tema juuresolekul iseendaks jääda, teades, et ta ei mõista sind hukka ja tunneb sama. See on tõelise sõpruse definitsioon.

Optimistlik sõber

Tema on keegi, kelle juurest sa leiad alati lohutust, kui selleks vajadus tekib ja ta ajab su alati naerma, sest ta on kogu aeg positiivselt meelestatud. Ei, ta ei unista vikerkaartest ja ükssarvikutest, aga ta mõistab, et mis iganes praegu su elus toimub, sa saad sellest üle. Ja ta on valmis sulle seda alati meelde tuletama. Ta toetab sind esmalt ja alles siis küsib küsimusi. Ta ei ole ideaalne, aga tema suhtumine on vägagi inspireeriv.

Sõber, kellele saad alati loota

Möödas on päevad, kui talusid sõpru, kes sind alati alt vedasid. Kellel üldse selle jaoks aega on? Kui mõtled oma sõpradele, siis kes sulle pähe tuleb, kui mõtled kellelegi, kelle peale oled alati loota saanud? Tema on keegi, kellest tuleks kümne küünega kinni hoida.

Seiklushimuline sõber

Kas su elus on keegi, kes kutsub sind viimase hetke reisile Kariibidele? Näiteks kohe järgmisel nädalal? Just tema on keegi, kes su elu põnevana hoiab ja sul on teda vaja. Just temalt õpid, et võid end vahel lihtsalt vabaks lasta ja lõbutseda. Kõik ei pea alati nii tõsine olema. Sinu parimad mälestused ei pea olema sellised, mida oled pikalt ette planeerinud. Mõned neist võiksid juhtuda nii, et sa neid oodatagi ei oska.

Töösõber

Kes ei armasta head töösõpra? Kedagi, kes mõistab, mida sa üheksast viieni tunned? Kuigi see sõprus sai alguse kontoris, kasvab see sageli millekski enamaks. Sa avastad ühel hetkel, et kutsud teda oma sünnipäevapeole, pulma ja katsikutele. Või võib-olla suhtletegi vaid kontoris, aga ilma temata ei oleks su tööpäevad üldse nii toredad.

Allikas: xoNecole