Kui sul on tugevad, loomulikud lokid, peaksid juuksuris käima kord kvartalis. Selle ajaga kasvavad juuksed ühe “tiiru” või loki võrra. Kui tahad juuste pikkust säilitada või neid välja kasvatada, ära lase juuksuril lõigata otsi rohkem kui sentimeeter. Nii on kindel, et juuksed on võrreldes varasemaga pikemad ka peale lõikust.

Keemiliselt töötlemata juuksed

Kui sa juukseid ei värvi ja hoiad neid kuumusest eemal, on need ilmselt üsna terved. Sellisel juhul piisab katkiste otste vältimiseks juuksuri külastamisest iga kolme kuu tagant.

Kahjustatud juuksed

Kui värvid juukseid ja kasutad pidevalt sirgendajaid või lokitange, peaksid juuksurit külastama iga kuu. Nii hoiad kahjustusi kontrolli all ja tagad selle, et kahjustatud otsad saavad ära lõigatud ja juuksed oleksid juurte juures terved.

Pikad ja sirged juuksed

Kui sul on lihtsa lõikusega, ühepikkused, sirged või kergelt lainelised juuksed, mille eest regulaarselt hoolt kannad, käi juuksuris iga paari-kolme kuu tagant. Selline lõikus ei ole väga konkreetne ning välja kasvanud juuksed ei mõjuta soengu vormi.

Bobisoeng

Kuigi rangelt ja sirgelt lõigatud bob kasvab ühtalselt välja, soovitame stiili säilitamiseks iga kuue nädala tagant seda trimmida.

Järku lõigatud juuksed

Ka selle stiili puhul tuleks juuksuris käia iga kuue nädala tagant. Selle aja jooksul jõuavad juuksed natuke välja kasvada, aga mitte piisavalt, et näo ümber olevad lühemad kihid liiga pikaks jõuaksid kasvada.

Õhukesed juuksed

Sirged õhukesed või lainelised juuksed võivad nädalate viisi üsna ilusad püsida, kuid ühel hetkel muutuvad need elutuks ja nukraks. Selliseid tujukaid juukseid peaks juuksur lõikama iga nelja kuni kuue nädala tagant.

Kui sul on tukk

Kohevat, sirget tukka tuleks lasta kohendada igal teisel nädalal. Kui su tukk on aga õhuline ja boheemlaslik, võid salongikülastuste vahele veidi rohkem aega jätta.

Lühikesed juuksed

Sellise soengu omanikud peavad salongi külastama regulaarselt iga kuu. Kui ootad enam kui neli nädalat, kasvavad juuksed nii palju välja, et esialgse lõikuse vorm kaob.

Allikas: Allure