Dueñas selgitas Byrdie.com-ile, et on kuivšampooni märgadel juustel kasutanud juba neli aastat. Selle nipi avastas ta praktilise vajaduse käigus – ta seadis soengut, mis nõudis kohevust. Paraku oli tal aga kohevust andev juuksevaht otsa saanud ja nii kasutaski ta viimase õlekorrena kuivšampooni. Võte töötas hästi ja nüüd teeb ta seda iga kord, kui tekib vajadus lisavolüümi järele.

Stilist ütleb, et kasutab kuivšampooni vastavalt sellele, millist tulemust ta soovib. Kui eesmärgiks on saada soeng, mis on kohev ja liikuv, olevat just kuivšampoon selle saavutamiseks parim vahend. “Kuivšampoonil ei ole viimistlevat ega hoidvat mõju, seega ei ole see viimistlusvahend, mis soengut n-ö paigal hoiaks. Loomuliku ja liikuva soengu jaoks on see aga parim,” ütleb stilist ja lisab, et viimistlustootena tuleks siiski juukselakki kasutada.

Kui juuksed on peaaegu kuivad, ent siiski veel niisked, pihusta toodet ühtlastelt juurtest kuni otsteni. Garanteerimaks, et toode tõesti ühtlaselt jaotuks, on parim, kui jaotad juuksed eelnevalt sektsioonidesse. Seejärel föönita juuksed nagu tavaliselt või lase õhu käes kuivada ja töötle pärast sirgendajate või lokitangidega. Dueñas lisab, et kuivšampoonil on näiteks juuksevahu ees olulisi eeliseid – rasuste juuste puhul “imab” see rasu endasse, lubades juustel kauem puhtana püsida.

Miks see töötab? Kuivšampoon “sulab” niiskete juuste puhul juuksekarvade külge, muutes need paksemaks ja juuksed tervikuna tihedamaks ning kohevamaks. Iga juuksekarva diameeter on suurem kui varem.

Allikas: Byrdie

Hea lugeja, proovi järgi ja anna teada, kas see nipp töötas ka Sinu juuste puhul.