Sa ei loo inimestega sidet

Kas naeratad inimestele, kui neid tervitad ja vaatad neile vestluse ajal silma? Kui sind huvitab kellegagi rääkimine vaid omakasupüüdlikel põhjustel ning sa ei näita üles huvi ega sõbralikkust, siis sa ei loo sidet ja see muudab olukorra kõigi osapoolte jaoks ebamugavaks.

Sa ei väljenda tänu

Keegi teeb sulle kingituse või ettekandja asetab lauale sinu toidu ja sa unustad öelda "aitäh!“? Keegi näeb vaeva ja aitab sind, aga sa ei näita, kui palju nende heategu hindad? Kui need olukorrad tunduvad sulle tuttavad, peaksid selle kallal tööd tegema, sest sa ju ei taha, et teised inimesed näeksid sind iseka ja ära hellitatuna, tundes end solvatuna, kuna sa ei oska olla tänulik.

Sa oled kade

Kadedus on üks halvimaid omadusi, mis võib hävitada sõprus- ja armusuhteid ning isegi abielu. Kui sa näitad pidevalt välja kadedust, tehes meelega teisi inimesi maha ning otsides neis vigu, jätad endast lapsiku mulje. Sellega väljendad ebakindlust ja näitad, et sa ei austa iseennast.

Püüad olla liigselt seotud teiste inimeste isikliku eluga

Kas sa tunned pidevalt suurt soovi anda teistele inimestele nõu ja pakkuda oma abi ka kõige tähtsamates küsimustes? Kuigi sinu kavatsused võivad esmapilgul olla head, jätab oma nina teiste inimeste personaalsetesse küsimustesse toppimine pealetükkiva mulje. Kui sinult ei ole nõu küsitud, ära suru seda peale. Vastasel juhul peavad teised paluma sul oma asjadega tegeleda ning see tekitab ainult pingeid.

Teed maha neid, kes sinu heaks midagi teevad

Kui hindad ainult neid inimesi, kes on sinust kõrgemal positsioonil ja teed maha neid, kes asuvad sinust madalamal, jätad endast äärmiselt ebameeldiva mulje. See, kui kohtled kõiki inimesi võrdselt, samasuguse heatahtlikkuse ja kaastundega, näitab, et sul on head kombed. Jäta see meelde igas olukorras!

Teeskled, et oled keegi teine

Kui teeskled, et oled teistsugune inimene kui tegelikult oled, ignoreerid oma tõelist mina ainult selleks, et näidata end paremast valgusest. Selle alla kuulub ka teiste inimeste riietumisstiili, käitumismustrite ja näiteks soengu kopeerimine. Kui tahad teiste silmis tõepoolest atraktiivne olla, näita, kes sa tegelikult oled - see on tunduvalt võimsam kui võlts minapilt.

Sa räägid liiga palju iseendast

Kui keskendud igas vestluses peamiselt endale, tekitab see mulje, et sind ei huvita, mis teistel inimestel öelda on ning sulle on oluline vaid sinu enda arvamus. Isekus on väga ebaatraktiivne omadus ning see tekitab teistes tunde, et nad ei tahagi sinuga suhtlemisele aega raisata, sest sind ei huvita mitte keegi peale sinu enda,

Kuulujuttude levitamine

Kuulujuttude levitamine on veel üks näide sellest, et topid oma nina sinna, kuhu see ei kuulu. Kui sinu peamiseks jututeemaks iga inimesega on kellegi teise taga rääkimine, on tegemist probleemiga ja inimesed ei taha sind tõenäoliselt usaldada.

Kui nad märkavad, et sul on alati kellegi kohta midagi öelda, arvavad nad koheselt, et räägid nende selja taga ka neist midagi negatiivset. Kui soovid end atraktiivsena näidata, siis jututeemade laiendamine on juba hea algus.

Sa arvad, et sa pole atraktiivne

Kui sa ei usu, et oled atraktiivne, siis see muudabki sind ebaatraktiivseks, sest selline mõtteviis võrdub ebakindlusega. Kui sul on raske teistele inimestele silma vaadata ning oled pidevalt oma välimuse pärast mures, näitad end väga ebakindlana. Just seetõttu ei saa ka teised inimesed sind atraktiivsena näha, olenemata sinu välimusest.

Sa tahad liiga palju võistelda

Kas sa kipud teistele inimestele ütlema, et sina oled see, kes on kõige kohutavamaid asju kogenud ning nende probleemid ei tähendagi midagi, sest sa oled midagi hoopis hullemat läbi elanud? Kui kogemuste jagamine on sinu jaoks võistlus ja teed teiste inimeste läbielamisi maha, näitad end isekana. Kui aga nende muresid hoolikalt kuulad ja neid toetad, tundud koheselt soe ja atraktiivne inimene.

Allikas: Herway