2. Püüad end veenda, et juuksekumm on käevõruna tegelikult päris šikk. Selline veniv käevõru, milles kohtab halvimal juhul ka juuksekarvu?! 

3. Juuksed lähevad talvisel ajal salli all pidevalt sõlme. Tahtmatult tekkivast bob-soengust rääkimata... 

4. Sa kannad iga päev hobusesaba ja mõtled üha sagemini, et peaksid juuksed lühikeseks lõikama. Hobusesaba on ju põhimõtteliselt lühike soeng, millel on taga väike lisa.

5. Sul on pidev hirm leida toidu seest juuksekarvu. Arvatavasti on see sinu oma. Aga kui ei ole?!

6. Trennisoengud on eraldi teema. Paned juuksed kõrgesse hobusesabasse, aga need kleepuvad siiski su higise keha (nt käte) külge.

7. Sulle ei meeldi lasta oma juukseotsi lõigata, kuna „juuksur lõikab alati liiga palju“ ja nii kaotad enda kui pikajuukselise identiteedi. Lase me arvame – sul on tagumikuni juuksed ja sa pole juuksuris käinud nii umbes neli aastat?! 

8. Otsustad juuste tervise nimel föönist loobuda. Senikaua, kui su juuksed peale duši all käimist ära kuivavad, jõuad sa süüa kolm korda, lugeda lõpuni raamatu, vaadata ära mitu seeriat oma lemmikseriaali...

9. Su juuksekarvad on kõikjal. Sinu korteris, riietel, su mehe riietel. Kardad peagi kiilanemist.

10. Sa ei kasuta huuleläiget. Sest juuksed jäävad sellesse kinni – need peavad ju liikuda saama?!

11. Juuste harjamine on nagu trenn. Tunned, kuidas musklid kasvavad?

12. Tead unepealt, mis tunne on, kui juuksed luku vahele kinni jäävad? Need jäävad sinna lihtsalt liiga tihti... ja see on tõeliselt valus.

13. Su kaelakee ei ole enam kaelakee, kui seda pikkade juustega kannad. See meenutab rohkem kärbest, kes ämblikuvõrku kinni jäänud. 

14. Šampoon ja palsam on iganädalased ostud. Neid kulub tõeliselt suurtes kogustes.

15. Magamine lahtiste juustega ei ole hea plaan. Jah, sa punud igal õhtul patsi nagu 19. sajandi pruut – ja sellest hoolimata ärkad igal hommikul, nagu sul oleks peas suur sõlm.

16. Sa käid juuksuris ja lased endale uue lõikuse teha. Aga keegi ei märka seda... Sest sul on ikkagi pikad juuksed. 

17. Tunned istudes, et miski kõditab su jalga. Ehmatad, arvates, et see on mingi putukas... Kuid tegelikult on see su juuksekarv või isegi pats. Uh, seekord läks hästi.

Allikas: Elle.com