Kuidas on üldse võimalik sellist abstraktset lõhna pudelisse panna? Demeter on keskendunud ühe noodiga lõhnadele, mis ei ole tavapärased parfüümid, vaid inspireeritud lõhnadest, mida kohtab kõikjal meie ümber. Lõhnadel ei ole tipu-, südame- või põhjanooti, vaid ainult üks. Tänaseks kuulub brändi ühenoodiliste lõhnade kollektsiooni üle kolmesaja lõhna, alates üsna kummalistest („Funeral Home”, „Glue”) kuni nostalgiat tekitavate („Paperback”, „Laundromat”) ja positiivselt intrigeerivateni („Pixie Dust”, „Pizza”, „Moonbeam”). „Pixie Dust” lõhnab nagu suhkur ja õnn, „Paperback” nagu armastatud raamat ning „Laundromat” nagu soojad, just kuivatist võetud värsked rätikud. Kuidas lõhnab „Kitten Fur”?

Kasutajate sõnul ei lõhna see siiski nagu kassipoeg, aga tekitab tunde, nagu võtaksid väikse armsa kassikese sülle ja kaisutaksid temaga mõnusalt diivanil. On toodud paralleel, et see lõhn paneb end tundma õnneliku ja rahulikuna, nagu istuks lõkke ümber lõkkelõhna tundmata.

Üks arvustaja kirjutas Demeteri veebilehel nii: „See ei lõhna nagu mu kass, kes on alles päikse käes istunud ja mis on mu lemmiklõhn, aga see on puhas ja päikseline nagu tema karv pärast päikese käes olemist.” Teine arvustaja kirjutas: „Ma pole kunagi midagi nii turvalist nuusutanud. Mitte liiga naiselik, mitte liiga mehelik. See on täiuslik lõhn inimesele, kes ei suuda otsustada.”

Allikas: Popsugar