Näomask, mida Prantsuse kuninganna kasutas, oli nii populaarne, et mõned prantslannad kasutavad seda siiani. Millest see koosneb? Sega kokku kaks teelusikatäit konjakit, 1/3 tassitäit piimapulbrit, üks munavalge ja ühe sidruni mahl.

Miks see toimib? Konjak stimuleerib vereringet ja ahendab poore, piimapulbris sisalduv piimhape lahustab naharasu, mis hoiab kinni surnud naharakke ja sidrunimahl eemaldab surnud naharakud.

Marie Antoinette

Kuninganna Elizabeth II

Elizabeth II-le meeldivad väga huulepulgad, parim on tema arvates Clarinsi toodang.
Talle valmistati 1952. aastal isegi isiklik huulevärv, mis sobis täiuslikult kokku tema kroonimislindi värviga. Pehme tumepunane huulepulk kandis kuninganna Šotimaal asuva maakodu järgi nime The Palmoral Lipstick. Sellest ajast alates pole ta huulepulgaga flirtimist lõpetanud – teda on avalikkuse ees korduvalt huuli värvimas nähtud.

Foto: Scanpix

Printsess Grace Kelly

Näitleja, kellest sai abielludes Monaco printsess, kreemitas oma käsi jumaliku andumusega, väites, et käed on esimene koht, millelt vananemine välja paistab.

Foto: Scanpix

Printsess Diana

Meigikunstnik Mary Greenwell, kes alustas koostööd Dianaga 1991. aastal, väidab, et pärast seda, kui ta veenis printsessi mitte kasutama sinist silmapliiatsit, muutis too oma harjumusi. Ta tegi kõike mõõdukalt – näiteks vähendas alkoholi tarbimist ja loomulikult kajastus see ka veatus näonahas.
Ilma ripsmetušita ei lahkunud ta kodust aga kunagi. Greenwell: „Õpetasin talle, et kui ta end ise meigib, tuleb tušši kanda ripsmetele täies ulatuses, alates juurtest.“

Foto: Scanpix

Hertsoginna Catherine

Kuninglikul kõrgusel on mitmeid ilusaladusi, kuid üks neist on pärit supermarketist - Nivea pehmendav ja niisutav kreem. Teda on korduvalt nähtud seda seitsmenaelast kreemi ostmas.

Teine kohustuslik ilutoode on hertsoginna jaoks kibuvitsaõli, nimelt arvatakse sel looduslikul õlil olevat kortsudevastane toime.

Foto: Scanpix

Printsess Maria-Olympia

18aastane Kreeka kroonprintsessi Marie-Chantali tütar, kelle isa on miljonärist ärimees ja purjetamistšempion Robert Warren-Miller, avaldas saladuse, miks ta alati nii hästi lõhnab: „Ma ei kasuta parfüümi, ainult Philosophy Amazing Grace kreemi.”



Printsess Maria-Olympia

Allikas: Marie Claire