2. Väljenda end selgelt. “Kõige olulisem asi, mida saan teha, on teha end teistele väga selgelt arusaadavaks.”

3. Ära näita ebakindlust välja. “Isegi siis, kui olen ebakindel, teesklen, et tean täpselt, millest räägin, ja langetan siiski otsuse.”

4. Usalda oma meeskonda. “Usun juhina sellesse, et on väga tähtis leida endale suurepärane meeskond, kes tegutseb vastavalt oma sisetundele. Kui selle liikmed tunnevad, et neile on jäetud tegutsemisvabadus ja et neid usaldatakse, töötavad nad ka paremini.”

5. Usu sellesse, mida teed. “Sa pead armastama seda, mida teed. Asi pole selles, et sa mõtled, et su töö on lahe; sa pead sellesse ka päriselt uskuma.”

6. Tööta edu, mitte kuulsuse nimel. “Tänapäeval on võimalik väga kiiresti kuulsaks saada – näiteks kas läbi Instagrami või mõne muu sarnase platvormi. Hoopis teine asi on ka majanduslikult edukaks saada ja seda ka pikemas perspektiivis.”

7. Hangi kogemusi. “Muretsen selle pärast, et paljud alustavad kohe pärast kooli lõppu oma äriga, mis ei pruugi õnnestuda. Minu soovitus – mõtle hoolikalt enne, kui oma ärile aluse paned. Kaalu ka võimalust töötada mõne brändi või moekunstniku heaks, keda sa imetled.”

8. Räägi kaasa. “Sa pead sekkuma ja kaasa rääkima – tänapäeval ei saa enam olla raskesti mõistetav ja pelglik tüüp, kes pole suuteline teistele otsa vaatama. Sa pead olema “kohal”, sa pead teadma, kuidas rääkida oma visioonist, fookustest ja sellest, millesse usud.”