Foto: Vida Press

Kanna aksessuaare loominguliselt. Kes ütles, et kaelakee peab ilutsema just sinu rangluul? Diana leidis alati ainulaadseid viise oma ehete kandmiseks. 1985. aastal kandis ta kuninganna smaragdrohelist kaelakeed hoopis peaehtena ning teine kord lasi pärlikeel langeda seljale, et tuua esile paljastava seljaosaga kleiti.

Funktsionaalsus on stiilne. Heitlik ilm ei peaks piirama sinu parimat võimalikku väljanägemist. Enne pulmi tehtud fotodel koos prints Charles'iga kandis Diana rohelisi Hunteri kummikuid. Selle brändi populaarsus on viimastel aastatel jälle kasvanud, arvatavasti just seetõttu, et nende jalatsid on klassikalised, ajatud ja vastupidavad.

Näita natuke õlga (aga ainult ühte). Dianat tõmbas ühte õlga paljastavate õhtukleitide poole, mis paljastasid stiilselt keha.


Foto: Vida Press

Ära karda moeröögatusi. Printsess Diana oli julgete varrukate kuninganna – populaarne 80ndate trend, mis oli osaks tema ikoonilisest välimusest. Gravitatsioonijõuvastased puhvvarrukad pulmakleidil ja patšokid, mis talle väga meeldisid, ei pruugi olla sinu esimesed valikud, kuid see ei peaks takistama sind proovimast midagi muud praegustest moetrendidest.

Hinda naiselikkust. Diana ei kartnud näha välja tüdrukulik ja kandis oma “printessi” tiitli auga välja. Kerry Taylor, kelle oksjonimajas olid enampakkumisel Diana kümme kleiti aastal 2013, on öelnud: “Algusaastatel oli tema välimus väga printsessilik, lausa muinasjutuline. Ta kandis palju lipse ja satse ning ta oli iga väikse tüdruku printsessifantaasia kehastus.”

Sobita kokku igapäevast ja viimistletut. Diana on tuntud oma uhkete balli- ja õhtukleitide poolest, aga ta oskas ka hästi tavalist riietust välja kanda. Guards Polo Club'is aastal 1988 kandis ta näiteks pusa ja teksade peal bleiserit, mis moodustas riietuse, mis oli spordisündmuse jaoks piisavalt tavaline, kuid temale omase stiililise tunnetusega. Sobita omavahel kokku seelik ja T-särk või libista jalga sportlikud tennised ning sea juurde õrn kleit.

Ära jää ainult tavaliste mustade sukkade juurde. Kandes musti sukkpükse, saad klassikaliselt oma riietuse tagasihoidlikumaks muuta, kuid Diana armastas sukkpükstega üllatada. 1985. aasta Melbourne Cupil võis tema mustadel sukkadel näha alla jooksvat õmblust, mis lõppes lipsumotiiviga pahkluu kohal ning teisel sündmusel kandis ta ühevärvilist riietust, mis koosnes sinisest seelikust ja sinistest sukkpükstest. Vali poest sukkpüksid, millel on omapärane muster või anna tavalisele riietusele vunki, kandes värvilisi sukkpükse.

Too vanad trendid tagasi. Roosa seelik ja pillbox-kübar à la Jackie O – printsessi jaoks oli see ideaalne kooslus. Otsi välja lahe ese teisest ajastust ja sobita see kokku millegi trendikaga, luues nii välimuse, mis on retrolikult šikk, kuid kindlati mitte vanamoodne.

Allikas: RD