Ükskõik, kas sinu juuksed on ühepikkused, nagu hertsoginnal mõni aeg tagasi või kergelt järku lõigatud, nagu nüüd, sobib see soeng kõikide näokujudega, välja arvatud piklik nägu (muutes selle visuaalselt veel piklikumaks). Küll aga eeldab juukselõikus, kus kõik juuksed on ühepikkused, loomupäraselt pakse juukseid. Pikkade juuste omanikuna peaksid ka regulaarselt juukseotsi toitma ja neile turgutavaid maske pakkuma.

Sofia Vergara: Järguline lõikus lisab volüümi

Kergelt järguline juukselõikus lisab soengule volüümi ja loob mulje tihedamatest juustest. Lõikus on sobilik südamekujulise näoga pikajuustelistele ja pigem sirgete või laineliste juuste omanikele. Jägi, et järgud ei hakkaks siiski kõrgemalt kui lõuakõrguselt (välja arvatud siis, kui sul on piklik nägu. Sellisel juhul kaalu isegi tuka lõikamist).

Minka Kelly: Järguline lõikus paksudele juustele

Kui sul on paksud juuksed, saab järgulise juukselõikusega juustele veelgi volüümi lisada. Sellisel juhul võivad järgud juba lõuast kõrgemalt hakata – kanna kas sirgelt või lokki keeratuna.

Beyoncé: Kanna uhkelt loomulikke lokke

Kuigi praeguseks on Beyoncé oma pikad lokid lasknud maha lõigata, on see siiski lokkis juuste omanikele klassikaline soeng. Lokkis juustesse võib samuti liikuvuse ja tekstuuri lisamiseks järke lõigata, kuid need olgu pigem tagasihoidlikumad – sinu juustes on volüümi juba piisavalt. Samuti, ära unusta, et lokkis juuksed on alati lühemad kui sirged – pea seda meeles, kui juuksur su juukseid näiteks sirgetena lõikab.

Emma Roberts: Tekita põnevaid nurki

Kui sul on õhukesed juuksed, siis võid neisse samuti järgulise lõikusega volüümi lisada. Kuid see ei ole ainus, mida saad teha – loo hoopis seitli abil põnevaid nurki, mis su juukselõikusele hoopis uue perspektiivi annavad. Seda trikki võiksid proovida ka paksemate juuste omanikud – soeng tundub liikuvam ja põnevam.

Olivia Wilde: Kaalu tuka lõikamist

Kui sul on ovaalne või piklik nägu, siis sobib tukk sulle kindlasti – teiste näokujude omanikud võiksid enne tuka lõikamist kindlasti oma juuksuriga nõu pidada. Tukk sobib nii õhukeste kui paksude juustega, kuid mõtle oma tukalõikamisotsus pikemalt läbi siis, kui su juuksed pole loomulikult sirged – kas oled valmis seda igal hommikul sirgendama/stiliseerima?

Allikas: Allure
Fotod: Scanpix