Sobivus on oluline
Stiilsed mehed tunneb sageli selle järgi ära, et nad kannavad rätsepaülikondi, mis istuvad neile suurepäraselt. Miks mitte kanda t-särki, mis sobib kehamõõtudega ideaalselt? Rätsepatööna valminud riided näevad alati head välja ja loovad luksusliku mulje.

Ideaalselt istuvaid riideid on raske leida
Hästi istuva t-särgi leidmiseks on vaja teada mehe pikkust, kaalu, vanust ja jalanumbrit. Eritellimustööna särke valmistavad brändid on tihtipeale aga välja töötanud spetsiaalse algoritmi või muud viisid, mis eelnimetatud parameetrite alusel arvutavad näiteks välja ideaalse t-särgi mõõdud.

Valik on unikaalne
T-särgi puhul saab valida kõike: kanga kaalu, kaeluse stiili ja kas t-särgile õmmeldakse ka tasku või mitte. Kogu valmimisprotsess on individuaalne ja soovi korral tikitakse t-särgile ka monogramm.

T-särk peab kaua vastu
T-särgid on ühed lihtsaimad riideesemed, mida igaüks omada võib. Kui mehel ei ole korralikku musta, halli või meresinist t-särki, siis miks mitte kinkida talle lausa mitu? Eritellimusel loodud t-särgi puhul tead täpselt, mis materjalist ja kuidas see valmistatakse ning saad garanteerida selle kvaliteedi ja vastupidavuse.

Masstoodetud t-särkide kvaliteet on nõrgem
Kui võrrelda eritellimusel valmistatud t-särki ja masstoodangus leiduvat, siis on kvaliteedivahe tihtipeale märgatav.

Tekitad vähem keskkonnareostust
Ostes tooteid väiksematelt erifirmalt, ei jää alles tohutus koguses müümata riideid ehk tekib oluliselt vähem keskkonnareostust, kuna tooteid toodetakse tunduvalt väiksemas koguses. Massbrändid toodavad suurtes kogustes riideid, millest osa jääb müümata ja seetõttu põhjustavad need suuremat keskkonnakahjustust.

Allikas: ELLE UK