Film tugineb enam kui kolmele miljonile avaldamata fotole ja dokumendile Cunninghami arhiivist ning legendi enda sõnadele hiljuti päevavalgele tulnud intervjuust aastast 1994, kus kuulus fotograaf meenutab olnut talle omasel lõbusal ja otsekohesel moel. Muu hulgas tuleb jutuks, kuidas ta Prantsusmaal kübarategijana lisaraha teenis, osaledes samal ajal Prantsuse armee rivides Korea sõjas, kuidas ta 1948. aastal New Yorki kolis, tema erakordne sõprus esileedi Jackie Kennedyga, fotograafikarjääri algus ning tema liberaalne ja äärmiselt demokraatlik suhtumine moodi. Jutustaja rollis on näitlejanna Sarah Jessica Parker.

Dokumentaalfilm “Bill Cunninghami ajastu” (The Times of Bill Cunningham, režissöör Mark Bozek) linastub ingliskeelsena moefilmide festivalil 9. oktoobril kell 18.00 kinos Sõprus. Seansile teeb sissejuhatuse foto- ja videograaf Getter Kuusmaa.

Armas lugeja! Sul on võimalik võita 2 piletit homme õhtuks Bill Cunninghami filmile, kui lähed Anne & Stiili facebooki lehele ja märgid ära sõbra, kellega kinno tahaksid minna. Head loosiõnne!