Julgetes toonides kingad lubavad kogu garderoobi just jalanõudele „üles ehitada”. Valige näiteks oma roosasid, punaseid või rohelisi kingi kaunistama samas toonis kaelarätt või huulepulk, aga miks mitte ka näiteks käekellarihm, ehted või mõni muu detail. Kui teile meeldivad pastelsed toonid, katsetage neid ka kingade puhul – pole midagi kevadisemat kui mahe pastelne rõivakomplekt, mida täiustavad toon toonis kingad.

Naistele: värvid ja mustrid
Jätke kontsakingad teatrisse minekuks või unustage need mõneks ajaks sootuks! Kauplustes ringi vaadates kohtab tõeliselt energiast pulbitsevaid madalaid kingi: sinised, punased, lillelised, mitmevärvilised, multifunktsionaalsed, unisex-lõikelised... Õige paari leidmiseks tasub varuda veidi aega ja kannatust – proovige, kuni leiate need õiged!

Värvilaik
Looge enda ümber kevadist värvimöllu, täiendades rõivakomplekti erksavärvilise jalanõudepaariga. Proovige ise järgi ja veenduge, et ellu saab ka ise (miks mitte kingade abiga) oluliselt värve lisada!

Värvilised ent mitte karjuvalt erkroosad kingad sobivad nii kontorisse kui vabal ajal kandmiseks.

Kingad Tamaris 79,95 €

Välja näevad nagu kingad, jalas tunduvad kui tennised! Stiilselt sinine värv annab lisapunkte.

Kingad Ecco 114,90 €

Kui õues pole veel rohelusest ja soojast päikesepaistest olulisi märke, siis tooge päike ise välja! Kollased kingad aitavad sellele oluliselt kaasa. 

Kingad Dune London 89 €

Stiilsed halli varjundid. Lakk-kingad kodumaiselt moebrändilt Iris Janvier.

Kingad Iris Janvier 150 € www.siison.ee

Energiapommidele, kes armastavad üle kõige tähelepanu ja roosat, sobivad seemisnahksed roosad iludused. Ideaalsed pidudel eputamiseks. 

Kingad Vagabond 69,99 € (ABC King)

Need punased kingad tunduvad esmapilgul justkui meeste kingariiulist laenatud olevat? Kuigi ka Ecco meestekollektsioonis leidub sama mudel, sobivad need kandmiseks ka naistele. Mugavus ja stiilsus on ju meile kõigile lubatud!


Kingad Ecco 134,90 €

Mustrimöll

Kui teile jääb ühevärvilistest kingadest väheks, astuke sammuke kaugemale ja valige silmatorkava mustriga värvilised ja mugavad eksemplarid.

Erinevad loomamustrid on sel hooajal jalanõusuundades ühed olulisemad. Sõltuvad kinga tegumoodidest ja materjalidest sobivad need kandmiseks nii mugavate teksadega puhkepäevadel kui edeva peoriietusega peenes restoranis. Lihtsad espadrillid, mida kaunistab julge muster, kuulugu sel hooajal iga moeteadliku naise kingariiulile. 


Kingad Dune London 89 €

Pastelltoonide austajad, ka teile on mõeldud. 

Kingad Union 39,90 € (ABC King)

Kombineerige leopardimustrilised kingad igapäevarõivastusega ja tõstate hoobilt stiilipanuseid!
 
Kingad Vivian Vau 135 € (Vivian Vau)

Need kingad tunduvad kui maalitud, kas pole?

Kingad Pretty Ballerinas 164,99 (ABC King)

Teil on tavalisest suurem jalanumber ja seega puutute alatasa kokku probleemiga, et ei leia ilusaid kingi? Need kaunitarid on saadaval suuruses kuni 45! 
Kingad Vivian Vau 118 € (Vivian Vau)

Vimkaga valikud

Mitut pidi kantavad kingad, tennised, mis on terviserajale suundumiseks liiga edevad või kitsa nina ning olematu kontsaga glamuurikingad on piisavalt vastuolulised ent siiski vastupandamatult põnevad.

Paeltega või ilma – see on teie valikuvabadus, kui kannate selliseid kingi (saadaval kuni suuruseni 44).
 
Kingad Everybody 108 € (Vivian Vau)

Littertossud ei kuulu vaid varateismeliste tüdrukute garderoobi. Katsetage ise – te võite üllatuda, mida need teie välimusega teevad.

Tennised Dune London 95 €

Pidulikud kingad ei pea olema alati ebamugavalt kõrgete kontsadega. Need siin on selle väite ühed parimad näited.

Kingad By:Me 49,99 € (ABC King)

Meestele: sinised ja punased

Lisaks klassikalistele pruunidele, hallidele ja kevadiselt beežidele jalavarjudele pakub kevadine jalatsimood meestele kahes domineerivad värvis kingi: siniseid ja punaseid. Jälgige, et jalatsid oleksid „hingavast“ materjalidest – nii on teil neid kandes veelgi mugavam.

Trend: punane

Pooleldi kingad, pooleldi tennised: šikilt punase ja helepruuni kombinatsioonis jalanõud näitavad teie trenditeadlikkust.

Kingad Nobrand 99,99 € (ABC King)

Loodud igasse olukorda! Kui sellele värvile lisada veel Ecco kingade teada-tuntud mugavus, on tulemuseks kingad, milles sinu jalad end tõeliselt hästi tunnevad.

Kingad Ecco 149 €

Jah, sellise tegumoega kingi võib näha ka naistele mõeldud kingavalikus, ent kandmiseks sobivad need ka teile!

Kingad Ecco 144,90 €

Trend: sinine

Purjetajakingad on endiselt stiili sünonüümid.


Kingad Tommy Hilfiger 99,90 € (Denim Dream)

Tähelepanu detailidele! Põnevuse lisamiseks eelistage kingi, milles on kombineeritud erinevad materjalid (nahk, seemisnahk, kangas vmt).

Kingad Clarks 99,99 (ABC King)

Kvaliteetsed klassikud teenivad teid õige hooldamise korral mitmeid hooaegu. Väärt investeering!

 Kingad Ecco 144,90 €

Moodne ka kontoris – need sinised kingad muudavad igapäevase kontorirõivastuse hoobilt stiilsemaks! 


Kingad Clarks 109,99 (ABC King)

Allikas: Laupäevaleht LP