Seni on jäänud mulje, et Meghan kannab kõiki riideid vaid korra ja niiöelda vana uuesti kandmist loota pole. Oma poja ristsetel kandis hertsoginna Prantsuse moemaja Dior loomingut. Cambridge`i hertsoginna on oma kolme lapse ristsetel kandnud alati briti disaineri Alexander McQueeni moemaja loomingut.

Cambridge`i hertsoginna kannab nii kiirmoodi kui ka kõrgmoe taieseid ja eelistab sageli just Briti moekunstnikke, et nende looming tähelepanu pälviks.

Meghan Markle

Moeeksperdid leiavad, et Meghan käitub nagu ootamatult rikkaks saanud tüdruk, kellel on võimalus iga päev uus kleit selga panna. Cambridge`i hertsoginna valikud on rahvale alati meeldinud, kuid Meghani kostüümidraama valguses paistab Catherine silma kui äärmiselt eluterve naine.

Kuid pangem numbrid võrdlusesse: aastal 2018 kulutas Meghan Markle riiete peale pea 500 000 eurot. Cambridge`i hertsoginna kulutas möödunud aastal rõivaste ja aksessuaaride peale umbkaudu 85 000 eurot. Üks on selge – värske hertsoginna juba teab, kuidas raha kulutada. Iseasi, kuhu selline laristamine viib.