Üldiselt ei ole põhjust Merkuuri retrograadi karta, aga on asju, mille tegemine on targem mõnele teisele ajale sättida.

1. Uue tehnika ostmine

Merkuuri seostatakse tehnikaga. Usutakse, et planeet aitab kaasa meie tehnikaseadmete toimimisele, seega ei tasuks väga üllatunud olla, kui Merkuuri retrograadi ajal soetatud tehnika ei tööta. Kui sa just pead sel perioodil uue seadme ostma, hoia kindlasti tšekk alles.

2. Lepingute allkirjastamine

Kuigi selle punkti järgi elamine võib vahel võimatuks osutuda, tasub valikuvõimaluse korral oluliste lepingute allkirjastamisega oodata. Merkuuri peetakse ka detailide planeediks, mis tähendab, et retrograadi ajal võivad olulised asjad kahe silma vahele jääda. "Kui ma just pean midagi allkirjastama, loen ma eriti hoolikalt, millele alla kirjutan," kinnitab Wright.

3. Kiirete vastuste ootamine

"Kui ma saadan Merkuuri retrograadi ajal olulisi meile või sõnumeid, praktiseerin kannatlikkust ja ei oota imekiiret vastust. Inimene, kes mu kirja saab, tegeleb tõenäoliselt ka ise jupsiva tehnika või mõne muu probleemiga. Isegi, kui mul on tähtaeg, proovin ma aeglast vastamist mitte isiklikult võtta," selgitab astroloog.

4. Reisiplaanide tegemine

"Kui vähegi võimalik, väldin ma Merkuuri retrograadi ajal lennupiletite broneerimist ja reisiplaanide tegemist. Merkuur vastutab transpordi eest ja retrograadis olles on kogu tavapärane liiklus häiritud. Sel ajal ostetud piletid tühistatakse või muudetakse tihti ümber," räägib Wright.

5. Projekti või koostöö alustamine

Merkuuri retrograad on astroloogi sõnul hea aeg, et lõpetada pooleliolevad projektid, kuid mitte nii hea aeg uute asjade alustamiseks. Ka vanade asjade lõpetamise osas tasub välja saadetavad meilid mitu korda üle lugeda.

6. Muudatused välimuses

"Ükskõik, kui väga ma ei soovi endale parasjagu tukka lõigata või juukseid värvida, siis tean, et Merkuuri retrograad ei ole selleks õige aeg. Selleks, et vältida hilisemaid kahetsusi, jään ma igapäevaselt harjumuspäraste komplektide ja soengute juurde. Uut stiili võin katsetada siis, kui planeedid on minu poolt," ütleb astroloog.

Allikas: PureWow