Sarnaselt paljude teiste perekondadega üle maailma oli ka kuninglik perekond sunnitud sel aastal lihavõtted üksteisest eraldi veetma. Ometi ei unustanud nad rahvale pühade puhul tervitusi jagamast.

Kuninganna Elizabeth II, kes on ka Inglise kiriku pea, tuletas rahvale meelde, et hoolimata teistmoodi olukorrast ei ole pühad tühistatud. "Sel aastal on ülestõusmispühad paljude jaoks teistmoodi, aga olles teineteisest eraldi, hoiame üksteist. Meeles tuleb pidada, et lihavõtted ei ole tühistatud - vastupidi, me vajame pühi rohkem kui eales varem. Me teame, et koroonaviirus ei saa meist võitu. Nii tume kui surm võib olla - eriti nende jaoks, kes leinavad - on valgus ja elu olulisemad. Olgu pühadeaegne eluleek meile lootuseks, kui vaatame tuleviku poole," sõnas kuninganna.

Kuigi Cambridge'i hertsog ja hertsoginna viibisid teistest eemal Norfolki residentsis, jagasid nad Instagrami vahendusel jälgijatega ilusat kevadist kaadrit nende Londoni kodust, Kensingtoni Paleest. Fotoga soovisid nad kõigile turvalisi ja kauneid pühi ning tuletasid meelde, et kodudes püsimine aitab päästa elusid.

Allikas: Vogue