1. Kord jalutas kuninganna koos oma ihukaitsjaga Balmorali lossi valdustel ringi ja kohtus Ameerika turistidega, kes teda ära ei tundnud. "Kas te olete kunagi kuningannat kohanud?" olid turistid Tema Majesteedilt pärinud. "Ei," vastas kuninganna ja viipas oma ihukaitsja poole: "aga tema on."

2. Raamatu "The Wicked Wit of Queen Elizabeth II" andmetel olevat kuninganna sugulane Kenti printsess Michael televisioonis kommenteerinud, et sooviks tulistada kuninganna corgide pihta, mille peale Elizabeth II oli vastanud, et tema corgid on paremini kasvatatud kui printsess Michael.

3. 2016. aastal Chelsea Flower Showl olevat üks aednik rääkinud kuningannale, et maikellukesed on kohati väga mürgised. Kuninganna vastas sellele, et talle on nädala jooksul juba kaks kimpu kingitud. "Võib-olla nad soovivad mu surma," olevat ta tõsiselt lausunud.

4. 2007. aastal mil kuninganna Elizabeth II oli ametlikul visiidil Valges Majas, tegi president George W. Bush tervitustseremoonia ajal vea, öeldes, et kuninganna aitas ameeriklastel tähistada oma 200. iseseisvuse aastapäeva 1776. aastal mitte 1996. aastal. President parandas küll kiiresti vea, aga kuninganna ei lasknud tal seda unustada. Kaks päeva hiljem ametliku õhtusöögi alguses alustas kuninganna oma kõnet lausega "Ma mõtlesin, kas peaksin alustama oma kõnet öeldes, meenutades eelmist korda 1776. aastal, mil ma siin olin..."

5. 2013. aastal, mil kogu maailm ootas kuningliku beebi, prints George'i saabumist, uuriti kuninganna käest, millal lapse sündimise tähtaeg on. "Ma loodan, et ta saabub varsti, sest ma lähen puhkusele," olevat kuninganna vastanud.

Allikas: Vogue