"Kui ta läheb Kanadasse elama, ei usu ma hästi, et prints Charles sõnab, et käi kaks korda aastas Givenchy poes, osta mida soovid ja me katame arve," ütleb kuninglik ekspert Emma Forbes.

Küll aga peab naine tõenäoliseks, et Meghanil on võimalus endale jätta suurem osa kuninglike fondide toel soetatud rõivastest, välja arvatud pulmakleit. "Ma ei usu, et pulmakleit tema isiklik vara on. Kuid viimasel ajal on ta kandnud erinevaid brändirõivaid alates Club Monacost kuni Banana Republicuni ja need riided, ma usun, et saab ta endale jätta küll," täpsustab Forbes.

Naine toob välja, et viimasel ajal on hertsoginna märgatavalt oma garderoobi pealt kokku hoidnud, valides pigem taskukohasemad variandid kui kuningliku perekonnaga liitudes, mil tema eelistatuimad brändid olid Givenchy, Stella McCartney ja Roland Mouret.

"Ta on peaaegu täielikult üle läinud high street brändidele. Ma ei usu, et ta parajasti mõne tuntud stilistiga koostööd teeb, nii et need on tõenäoliselt tema enda ostud. Lisaks kannab ta paljusid asju mitu korda, stiliseerides üht ja sama kleiti näiteks vöö või jakiga," räägib Forbes.

Kuninglikest kohustustest taganemine tähendab ühtlasi ka seda, et nüüd on Meghanil jälle luba disaineritelt kingitusi vastu võtta.

Allikas: Page Six Style