Võitle kortsudega

Laisk kasutab kortsude vastu võitlemiseks igapäevaselt päikesekaitsefaktoriga nahakreemi, mis mõjub veelgi paremini, kui selle all kasutada antioksüdante sisaldavat seerumit. Antioksüdandid, näiteks C-vitamiin, pakuvad nahale erilist kaitset ja aitavad kortsude vastu. Need kinnituvad nahale üsna hästi, seega võid seerumit kasutada ka üle päeva.

Laisem peaks kandma kollegeeni ergutavat retinoide sisaldavat toodet näole õhtuti – päevasel ajal muudab see näo päikese suhtes tundlikuks. Kuna sa oled just õhtuti kõige unisem ja uimasem, hõõru pähklisuurune kogus retinoide sisaldavat kreemi näole enne, kui teleka ette magama jääd. Et nahatundlikkusest pääseda, kasuta algul kreemi vaid kahel õhtul nädalas ning liigu sealt edasi neljale. Kortsud muutuvad vähemnähtavaks juba kuu aja pärast.

Kõige laisem võtab iga päev sisse 500 milligrammi C-vitamiini. Keha vajab seda kollageeni tootmiseks ning sa võid seda talle anda kas nahale kandes või suu kaudu sisse võttes.

Laisk kasutab silmaümbruskreemi. Selgub, et seda tegevust ei saa eirata. Retinooli sisaldavate kosmeetikatoodete kasutamist saad vältida ainult siis, kui sinu silmad on nende suhtes tundlikud. Kui silmad on tõesti tundlikud, vali tooted, mille retinoolisisaldus on väiksem.

Laisem, kes pole terve nädala silmaümbruse õrna nahka niisutanud, võtab ette kiire hommikuse protseduuri, hoides mõned minutid (nii kaua, kui kohv tõmbab) silmade all niisutatud vatipadjakesi. Seejärel, enne esimese tassi kohvi joomist, tupsutab silmade ümbrusse niisutavat kreemi. Kanavarbad paistavad sellisel moel “töödelduna” vähemmärgatavad vähemalt õhtupoolikuni.

Kõige laisem läheb magama. Tõsiselt. Peened kortsukesed tasanduvad magades isegi ilma kosmeetikavahenditeta. Ärgates joo klaas vett, sest peened kortsud silmade ümbruses võivad olla tekkinud ka vedelikupuudusest.

Laisad tüdrukud kasutavad silmade all niisutajaid (näiteks kofeiini sisaldavat seerumit), sest need vähendavad põletikku.

Laisemad võtavad tavaliste nahaniisutajate asemel kasutusse geelipadjad, mille toime on kiire. Hoia neid külmkapis ning kasuta igal hommikul umbes kahe minuti vältel.

Veel laisemad magavad kahe padjaga. Kui pea on magades kõrgemal, hakkab toimima gravitatsioon, mis surub vedeliku silmade alt veelgi allapoole ja aitab sel moel hommikul tursunud silmaaluseid vältida.

Laisad määrivad valge peaga mädavistrikele ja mustadele komedoonidele viieprotsendilist salitsüülhapet ja muudel juhtudel kahe ja pooleprotsendilist bensüülperoksiidi. Võib kuluda nädal, enne kui toime ilmneb. Seega korda protseduuri igal hommikul. Ning pane tähele, et kangem lahus ei muuda toimet kiiremaks, küll aga ärritab vistrikku nii, et ravimi jõudmine selle sügavusse muutub raskemaks.

Laisemad määrivad vistrikele üheprotsendilist käsimüügis olevat hüdrokortisoonkreemi. Mida rohkem sa seda vistrikule määrid ja mida kauem mõjuda lased, seda enam ainet imendub. Hea oleks hüdrokortisooni hoida vistrikul 15 minutit.

Kõige laisemad kasutavad silmatilku Visine, mis vähendab silmade, aga ka vistrike punetust. Samas, väiksemaks see vistrikke ei tee...

Laisad kasutavad niisutavat näokreemi. Head kreemi – glütseriinisisaldusega, mis viib vee naha sisse, ja pertolaadiga, mis hoiab vedelikku nahas. Öösiti kasutavad laisad toas õhuniisutajat.

Laisemad, kes ei viitsi iga päev niisutavat kreemi kasutada, pesevad nägu kreemja niisutusvahendiga, mis sisaldab kas glütseriini, sheavõid või kaerahelbeid. See pole küll sama efektiivne kui niisutav kreem, kuid õigesti valitud näopesuvahend võib niisutada nahka terveks päevaks.

Kõige laisemad võtavad iga päev 1000 milligrammi linaseemneõli, mis nahaniiskust taastab.

Laisemad kasutavad glükoolhappe või salitsüülhappega sügavalt koorivat kreemi. Mõned koorijad võivad naha pisut punetavaks muuta, sellepärast kasuta neid õhtuti. Tundlikule nahale mõeldud tooteid võib kasutada ka hommikul.

Kõige laisemad hüppavad kaks minutit üles-alla või seksivad. Nende tegevuste tulemusel veresooned laienevad ja see stimuleerib rasunäärmeid – nahk õhetab vähemalt tunni või enam. Kui hüppamine või seksimine mingil põhjusel võimalik pole, istu tugitooli ja pane pea minutiks põlvede vahele. Kui pea on südamest madalamal, toob gravitatsioonijõud näkku rohkem verd ja põsed hakkavad punetama.

Laisad tüdrukud teavad, et “rahustav” on maagiline nahahooldustoodete etikettidele kirjutatud sõna. Põletikuvastase toimega vahendid tagavad kiire tulemuse. Kroonilise iseloomuga rosaatsea vastu kasuta kosmeetikatooteid, mis ahendavad veresooni ja vähendavad punetust. Ka igapäevane näonaha niisutamine on pikas perspektiivis punetuse vähendamisel abiks.

Laisemad kastavad näopuhastuskäsna piima ja jääkuubikute segusse ning tupsutavad sellega nägu. Külm, piima kerge happelisus ja valgusisaldus vähendavad punetust.

Kõige laisemad avavad igal õhtul nurmenukuõli kapsli ja hõõruvad selle sisu punetavatele kohtadele.

Allikas: Allure.com