Saad inspiratsiooni sotsiaalmeediast ja staaridelt ning armastad eksperimenteerida oma välimusega iga päev. Sa ei ole üheski stiilis kinni ja sulle meeldib riskida. Oled oma meigi- ja juuksehooldusvõtete osas mänguline. Samas, kahtled vahel oma isiksuses, küsid endalt sageli: „Kes ma olen?“ ja ilmselt tulevikus jääd mingile stiilile siiski kindlaks. Enamik kameeleone väsib lõpuks sellest, et keegi teine dikteerib, mis on in. Pööra lisaks oma välimusele tähelepanu ka oma tunnetele ning märkad, et mõned stiilid ühtivad rohkem su iseloomuga kui teised.

Nahahoolduse fänn

Sulle pakuvad kreemid rohkem huvi kui kosmeetika. Prooviksid parema meelega läbi Korea 11sammulise hommikuse nahahooldusrutiini kui läheksid välja näoga, mis pole näinud ainsatki kreemi või meigivahendit. Ilmselt oli sul mingil hetkel olnud problemaatiline nahk ning see pani sind hindama ilusa ja terve naha tähtsust. Nahahooldus on sinu jaoks küll prioriteet number üks, kuid hoolid ka ülejäänud välimusest. Pigem eelistad tooteid, mis annavad nii tervislikke kui esteetilisi tulemusi. Su identiteet põhineb andekusel ja intelligentsusel, mis on samuti head positiivse enesehinnangu allikad.

Minimalist

Sul on rutiin täiesti olemas - kasutad neid tooteid, mis ette juhtuvad ja sul on valik põhitooteid: BB kreem, ripsmetušš, huulepalsam. See võib tähendada, et oled väga enesekindel ning vajad seetõttu minimaalset kogust vahendeid oma välimuse täiustamiseks. Samas kirjeldab sarnane rutiin ka naist, kes on väsinud ilu- ja moemaailma standarditest. Kas oled niigi täiuslik ega pea pingutama, või arvad, et miski ei muutu, kui väga sa ka ei pingutaks?

Iluentusiast

Paned äratuskella eriti varakult helisema, et jõuaksid teha perfektse meigi ja soengu, ning su meigikott on pungil täis limited edition erikollektsioonide iluvidinaid. Selline naine armastab kontrolli. Oled perfektsionist ning sulle on oluline, et ideaalsed poleks mitte ainult meik ja soeng. Ilmselt tegid koolis kodutööd ette ära ja tööl kontrollid PowerPointi esitlused vähemalt kaks korda üle. Oled enda kõige rangem kriitik, kuid annad endast parima, et kriitikaks polekski põhjust.

Hellitatud kaunitar

Käid juuksuris ja maniküüris igal nädalal, ning kui eelarve seda lubaks, teeks su meigi iga hommik jumestuskunstnik. Ka selline ilurutiin võib kirjeldada kahte tüüpi naist. Kõigepealt on see naine, kes võib-olla ei usu endasse ja oma võimesse välimuse tugevamaid külgi ise esile tuua. Ilmselt ei õpetanud talle ema või sõbrannad, kuidas seda teha. Samas on sarnane suhtumine ka naisel, kes on jõudnud oma eluga nii kaugele, et ta leiab, et on ära teeninud teatud elustiili. Tal on kiire - karjäär, hobid, lapsed - ja aeg enesele on surutud kõikide muude kohustuse vahele. Talle meeldib end poputada ning sageli on see ainus aeg, kui ta saab lasta kellelgi teisel enda eest hoolitseda.

Ilurändur

Sulle meeldib kaua magada, seega on üsna tavaline, et jooksed tööle märgade juustega ega lase end häirida imelikest pilkudest ühistranspordis, kui teed endale tee peal kiire meigi. Sa hoolid heast välimusest, kuid oled liiga kaootiline, et kindlast ajagraafikust kinni pidada. See omadus kimbutab suure tõenäosusega ka teisi valdkondi su elus. Ajapikku hakkad aru saama, et enesele aja võtmine on väga oluline. Siia kuulub ka piisavalt varajase uneaja valimine, mis lubaks end hommikuks korralikult välja magada ja jätaks piisavalt aega hommikusteks ilurituaalideks. Pea meeles, et rahulikkus ja tervislikud harjumused parandavad naha ja juuste välimust rohkem kui ükski kosmeetikatoode. Seega, võta aeg maha ja naudi oma hommikuid.

Kas tundsid end ära?

Allikas: Byrdie