Näituse „Meri riidekapisˮ ajal saavad Lennusadama traditsioonilistest merefoorumitest mereMOEfoorumid. Kaheksal foorumiõhtul räägime järgemööda kõikidest näituse alateemadest: triibusärgist, tormikindlate materjalide innovatsioonist, koolivormideks saanud madrusekostüümidest, sõjaväe vormirõivastest ning kõrg- ja rannamoest. Võid tulla kuulama vaid ühel õhtul või osaleda kõigil foorumitel, et saada erinevate külaliste ja vestluste läbi kokku uus terviklugu näituse enda kõrvale. Meremoe foorumid on vaba õhustikuga ja rõõmsameelsed õhtud, läbiviija ja külalistega on oodatud kaasa rääkima ka publik.

Meremoe foorumite programm

T 23.09 kell 18 Meremoe foorum: Täna õhtul triibulisest!  Moeajaloolane Anu Ojavee ja stilist-kostüümikunstnik Gerly Tinn.
T 07.10 kell 18
Meremoe foorum: Innovatsioon laevalael - kangad, mis aitavad tormi trotsida Tekstiilikunstnik Mare Kelpmann ja purjetaja Tiit Riisalo
T 21.10 kell 18 Meremoe foorum: Kultusese telnjaška - mis see on?       Artem Balaev, Peterburi moenädala “Auroraˮ korraldaja NB! Vene keeles!
T 04.11 kell 18
Meremoe foorum: Vabadus ja vorm - kuidas koolivorm õppimisele kaasa aitab? Lauri Leesi ja Anu-Liis Kõll Tallinna Prantsuse Lütseumist ja hariduspedagoog Kristi Vinter
T 18.11 kell 18
Meremoe foorum: Mereline tänavamood Venemaal Tanja Ivanova projekti Hello, Blogger juurest, modereerib Jelena Golubeva (Tallinn Fashion Week) NB! Vene keeles!
T 02.12 kell 18
Meremoe foorum: Paljas keha — rõivad ja rannakultuuri ajalugu Linnar Priimägi
T 16.12 kell 18
Meremoe foorum: Mood sõjas - kuidas kujuneb sõdurite vormirõiva-mood? Marika Müür ja Reet Naber Eesti Kaitseväest
T 13.01 kell 18 Meremoe foorum: Meri inspiratsiooniallikana Fotograaf Toomas Volkmann
Meremoe foorumid on tasuta. „Meri riidekapis“ näituse külastamiseks tuleb soetada muuseumipilet.