Mängi targalt soenguga
Väldi sirgete pikkade juuste lahti kandmist – need aitavad luua mulje väiksest ja ümmargusest näost. Selle asemel sea oma juuksed näiteks ühele küljele ja lisa neile tekstuuri ja kohevust. Pea viimaseid märksõnu meeles ka siis, kui juuksuri juurde lähed (järgulised soengud aitavad luua põnevaid tekstuure, mis omakorda hõlbustavad kordades sinu igapäevast soengutegemist).

Kanna kassisilma-meiki
Kassisilma-jumestuse puhul pikendatakse silma välisnurga poole laineri- ja lauvärvijoont – suurepärane võte, et lasta näo alaosal visuaalselt väiksemana näida. Meigikunstnike sõnul tekib optiline illusioon kolmnurgast, mis tõmbab tähelepanu just selle ülemisele kahele nurgale ehk silmadele.

Varjuta teadlikult
Näo kontuurimisel väldi pruuni alatooniga puudreid ja päikesepuudreid, kuna need on soojades toonides. Selle asemel kasuta hoopis neutraalsetes, halli alatooniga puudreid ning põsepunasid. Kontuurimine ei tohi kunagi sellena silma paista, pigem tähendab see valguse ja varju õigeid vahekordi ja varjusid, mis on loodud õigesse kohta. Proovi ja katseta ise, kandes tumedamat puudrit juustepiirile, kõrvade juustest suunaga huulte poole ning lõua alla. Oluline on, et su tegevusest ei jääks nähtavale konkreetseid jooni ja märgatavalt tumedaid kohti – veendu, et hajutad maksimaalselt hästi.

Too highlighter'iga näo keskosa esile
Highlighter'iga saad esile tõsta näo keskosa – otsaesist, nina ning lõuga. See on suurepärane, et luua illusioon pikemast ning peenemast näost.

Allikas: Harper's Bazaar