Jourdan Dunn
"Arvan, et see oli ühel mu esimestest hooaegadest, kui Anna Sui backstage'is õpetas mulle keegi Pat McGrathi (maailma mõjukamaid jumestajaid – toim) jumestajatest triki, kuidas luua illusiooni võltsripsmetest. Võta papitükk või kaart ja paiguta see oma ripsmete taha. Seejärel värvi ripsmed, surudes kaarti tušiharjale vastu. See on väga efektiivne!"

Hilary Rhoda
"Vaatan tihti, mida jumestajad teevad ja õpin neilt uusi meigivõtteid. Kontuurin alati nägu, kannan põsesarnadele highlighter'it ja silmadele pronksjat lauvärvi. See võtab aega vaid paar sekundit, kuid muudab välimuse värskeks ja viimistletuks."

Toni Garrn
"Panen alati highlighter'it kulmude alla ja ninale – sain nipi Pat McGrathilt, kui olin 14. Kui seda toodet nägin, küsisin kohe, et mis see särav pulk on?! Koolutan ka oma ripsmeid."

Jessica Hart
"Armastan ripsmekoolutajat, kuna see annab pilgule palju juurde. Isegi siis, kui sa ei kanna meiki – mõnikord näeb tulemus ilma ripsmetušita isegi parem välja. Samuti meeldib mulle tooniv päevakreem – lihtsalt midagi kerget, kui on kiire. Ja muidugi highlighter põsesarnadele... see on mu saladus."

Martha Hunt
"Pean niisutatud nahka väga oluliseks. Püüan juua rohkem vett ja värskeid mahlasid. Ekstra-vitamiinid annavad heale enesetundele samuti palju juurde."

Lily Aldridge
"Olen meikaritelt õppinud, kui tähtis on enne ripsmete värvimist neid koolutada. Shu Uemera koolutaja on väga hea."

Candice Swanepoel
"Mäletan, kui nägin esimest korda Adriana Limat Victoria's Secreti show'l. Ta teadis täpselt, kus kaamerad asuvad, kuidas nende ette jääda ja kuidas neid enda heaks töötama panna. Seega, väga hea nõuanne võimalikult hea video ja fotode saamiseks on: tea, kus kaamerad asuvad!“

Erin Heatherton
"Arvan, et less is more ja lihtsad nipid nagu peitepulga kasutamine, föönitamine, kuivšampooni ja juukseõli kasutamine, toimivad!“

Jacquelyn Jablonski
"Mitte silmameiki tehes üle pingutada. Varem tõmbasin jooned kogu silma ümber ja tulemus oli väga tume. Keegi aga soovitas lainerit vaid silma välisnurkadesse kanda – palju värskem look!"

Allikas: Fashionista.com