Selle kevade värvid pärinevad taevakaartest. Kõikvõimalikud taevasinised ning päikeseloojangutoonid – kollased, oranžid, roosad ja punakad nii pastelsete kui kirgaste variatsioonidena. Neisse võib riietuda kas üleni ühte tooni või mängida erinevate värviplokkide ja kontrastidega.

2. Paradiisimustrid

Aeg on küps, et tuua oma garderoobi värskeid floora- ja faunamõjutusi! Lopsakad lilled ning troopilised paradiisimustrid taimede, lindude ja loomadega teevad ilma nii kevad- kui suvemoes. Paradiisimustrid on popp teema nii kleitidel, jakkidel kui pluusidel. Julgemad võivad proovida erinevaid mustreid ka omavahel kombineerida.

3. Julged ja efektsed aksessuaarid

Riietusele saab kerge vaevaga vunki lisada, kui kombineerid lihtsa kleidi või ühevärvilise pluusi juurde suure vormiga ehted. Hea nipp on hoida riietuses monokroomset joont, siis pääsevad aksessuaarid paremini mõjule. Nii saab ka oma vanu riideid edukalt värskendada. Moodsaim valik on geomeetrilise vormiga kuuekümnendatest inspireeritud ehted.

5. Kärts huuletoon

Kõige paremini lööb näo särama puhas ja loomulik jumestus, mille juurde on valitud moodne kärts huuletoon. Oluline on hoida silmameik tagasihoidlikum, siis pääseb huul esile ning ei teki üleliia glamuurne välimus. Eriti trendikas on just matt roosa või korallpunane huul, sest need sobivad hästi ka päevases meigiks.

Liisi lisab, et alati tasuks kontrollida, et valid endale ikka õiges suuruses riided. Kõige hullem on kanda liiga kitsaid riideid, mis garderoobi optimistlikult varutud on.