Seo partneril silmad kinni ning võta näpuotsaga mett ja määri see ühte punkti oma kehal. Partneri ülesanne on mesi suuga üles leida ja lasta huultel ja keelel üle su keha rännata, kuni ta leiab sõna otseses mõttes kõige magusama koha. Seda võib teha aeglaselt ja sensuaalselt protsessi nautides, aga ka aja peale.

Tõde ja tegu... aga täiskasvanute versioon

Kõik tõed ja teod olgu loomulikult seksuaalsed. Näiteks, tõde: mis on miski, mida soovid, et me voodis teeksime, aga mida sa pole julgenud veel välja öelda? Tegu: tee mulle elu parim sületants! Tõest või teost keeldumise puhul ootab aga loomulikult trahv ja selle võite ise välja mõelda.

Kes teab rohkem poose?

Reeglid on lihtsad: vahetate iga natukese aja tagant poosi ja iga uus asend tuleb kordamööda välja mõelda. Keegi ei taha kaotajaks jääda ja on garanteeritud, et leiate mõne seniavastamata poosi ja võib-olla isegi uue lemmiku! Boonusena laseb asendite vahetamine vahekorral kauem kesta!

Üks samm edasi, üks samm tagasi...

Las partner seisab ukse juures ja sina oota teda voodis. Esita küsimusi enda kohta ja seda mis tahes valdkonnast, aga mida intiimsemad, seda parem. Iga õige vastusega võib ta astuda ühe sammu voodile lähemale, vale vastuse korral jällegi sammu tagasi. Kui ta jõuab voodini, hakkate asjaga pihta. See mäng kasvatab teie ootusärevust, lisaks õpite nii teineteist veelgi paremini tundma.

Allikas: Cosmopolitan.com